Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nondas Papantoniou este noul fundaș al Craiovei

Nondas Papantoniou este noul fundaș al Craiovei

Cu mai puțin de o săptămână rămasă până la startul sezonului 2021-2022, SCM U Craiova a transferat un nou fundaș. Este vorba de Nondas Papantoniou, baschetbalist care, în stagiunea precedentă, a evoluat pentru PAOK Salonic.

Papantoniou și-a început cariera în 2007, la Maroussi. Doi ani mai târziu, a semnat cu AEK Atena, unde a rămas un sezon. În următorii patru ani, jucătorul originar din Atena a evoluat pentru Ilysiakos, Peristeri și Kolossos Rodou. În 2014, Papantoniou s-a întors la AEK și a jucat în EuroCup.

În ultimii ani, fundașul de 1,91 metri a mai făcut parte din loturile lui Araberri, Forca Lleida, Promitheas Patras, Faros Larissas, PAOK Salonic, Panionios și Larisa. În ediția 2020-2021, Papantoniou a avut medii de 2.9 puncte, 1.8 pase decisive și 1.3 recuperări.

Noul jucător al Craiovei nu a jucat în primul meci al turneului de la Constanța, cel disputat în compania gazdelor, dar a evoluat în confruntarea cu BC Shumen.

După plecarea lui Liam O'Reilly și venirea lui Nondas Papantoniou, lotul lui Michalis Kakiouzis arată în felul următor: Josh Hawley, Troy Franklin, Nondas Papantoniou, Titus Robinson, Michael Qualls, Peter Olisemeka, Aurelian Gavriloaia, George Blaj-Voinescu, Sabin Bagairea, Radu Vîrnă, Alin Andrieș, Robert Licurici și Bogdan Țîbîrnă.

*foto: kapasports.agency

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Nu sunt cifre foarte mari ale unui point guard
    Nu este un remarcat are medii de 2.9 puncte si 1.8 pase decisive

    cu 2 ani în urmă (19.09.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!