Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Norris Cole s-a despărțit de Unicaja Malaga

Norris Cole s-a despărțit de Unicaja Malaga

Norris Cole nu mai este componentul formației Unicaja Malaga, după ce și-a reziliat pe cale amiabilă înțelegerea cu formația iberică.

Ultima partidă pentru Cole în culorile Unicajăi a fost înfrângerea suferită de spanioli, pe teren propriu, în fața celor de la U-BT Cluj, scor 73-79. Cole a avut atunci o prestație sub așteptări, cu 2 puncte, 3 pase decisive și 4 turnovers, pentru -4 la eficiență. După acest meci, fostul dublu campion NBA alături de Miami Heat nu a mai evoluat pentru Unicaja.

Dacă în BCL a avut medii de numai 6,7 puncte, 4,2 pase decisive și 1,8 recuperări, Norris Cole s-a descurcat mult mai bine în Liga ACB, unde a adunat 13,3 puncte, 4,2 pase decisive și 1,1 intercepții.

Norris Cole fusese exclus din lotul lui Unicaja de Fotis Katsikaris. Faptul că tehnicianul elen a fost înlocuit cu Ibon Navarro nu l-a readus însă înapoi pe parchet pe fostul jucător NBA. De altfel, Unicaja și-a reconstruit pe parcurs lotul, aducându-i pe Matt Mooney în backcourt și Cameron Oliver și Dejan Kravic sub panou. De ultimii doi a fost nevoie după accidentarea suferită de Michael Eric, tot în partida pierdută cu U-BT.

Malaga a beneficiat de faptul că BC Prometey s-a retras din competiție și și-a asigurat deja calificarea în sferutrile de finală ale BCL. Însă de pe ce loc vor merge în ultimele opt rămâne de văzut, în funcție de jocul rezultatelor. FInala grupei pentru calificare se da astăzi în Belgia, între Filou Oostende și campioana României, U-BT Cluj. Meciul se joacă de la ora 21:00 și va fi transmis pe LookSport+.

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!