Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Noua echipă a lui Brandon Taylor ar putea să retrogradeze în a doua liga italiană

Eduard Popa

Eduard Popa
30.06.2019

Noua echipă a lui Brandon Taylor ar putea să retrogradeze în a doua liga italiană

brandon taylor avellino

Conducătorul de joc Brandon Taylor a avut parte de un sezon foarte bun la Bergamo, după cum am arătat în seria „Scouting Totalbaschet”. Prestațiile americanului i-au asigurat acestuia un transfer la formația de Serie A, Avellino. Cu toate acestea, s-ar putea ca fostul jucător al CSM Steaua să aibă parte de foarte mult ghinion.

Asta după ce Gazzetta Dello Sport a arătat că Scandone Avellino dorește să se retragă în Seria A2, a doua divizie a baschetului Italian. Totul după ce sponsorul Sidigas, care și deține echipa, are probleme financiare. Avellino trebuie să găsească un milion de euro până pe 11 iulie pentru a putea confirma participarea în Serie A. Patronului clubului, Gianandrea De Cesare, ar putea să decidă că ar fi mai bine ca echipa să retrogradeze, pentru a mai tăia din cheltuieli.

Pe lângă Brandon Taylor, Avellino i-a mai semnat și pe Chris Obekpa, Jeremy Chappell l și pe Kaspar Treier.

Brandon Taylor a devenit cunoscut baschetului românesc după ce a petrecut sezonul 2017/2018 în tricoul lui CSM Steaua, alături de care a jucat finala LNBM. Conducătorul de joc a adunat în acea stagiune 36 de partide, cu medii de 13,9 puncte, 5,9 pase decisive și 3,9 recuperări, dar și cu 39,7% de la 3 puncte.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!