Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

O nouă prestație notabilă pentru Kevin Hardy

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.01.2019

kevin hardy sibiu pitesti

BC CSU Sibiu a repurtat a treia victorie în acest sezon în fața lui BCM U Pitești. Echipa de pe Cibin s-a impus pe teren propriu cu scorul de 104-78, într-un meci în care diferența s-a făcut în partea a doua a meciului și în care cel mai bun jucător a fost „sibianul” Kevin Hardy.

Titular în garnitura lui Dan Fleșeriu, Kevin Hardy a jucat 30 de minute în fața Piteștiului și a înregistrat 27 de puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive și 4 mingi pierdute. Americanul a înscris 12 coșuri de 2 puncte din 17 încercări și 3 din 3 de la linia de libere. După această prestație Hardy a acumulat un indice al eficienței de 29 de unități și +20 la capitolul „+/-”.

Kevin Hardy are un sezon excelent după revenirea în România. Din cele 16 meciuri jucate în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin, e a reușit în nu mai puțin de 11 să încheie cu un index al eficienței de peste 20 de unități. Recordul său stagional la eficiență este de 31 de unități, atins în două rânduri, contra lui SCM Timișoara și U BT Cluj-Napoca.

În cele 16 prezențe bifate în LNBM, Hardy are medii statistice de 15.6 puncte, 6.6 recuperări, 4.8 pase decisive, 2.1 intercepții și 2.2 mingi pierdute în aproape 31 de minute jucate.

*foto: Adrian Bugariu/ facebook CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Kevin
    A fost fenomenal aseară... a făcut câteva coast-to-coast-uri cred că în mai puțin de 3 secunde. Și de vreo 2 ori i-a smuls mingea lui Ciotlăuș, noroc că acesta a lăsat-o, că altfel îi scotea brațele din umeri 😉. Un jucător extrem de spectaculos pentru cine apreciază genul ăsta de baschet direct, atletic.

    cu 5 ani în urmă (28.01.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu S C :

    Hardy
    a fost fantastic aseara! Am trait o intensitate fantastica! Bravo lui!

    cu 5 ani în urmă (28.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!