Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ocokoljic, înaintea SuperCupei: „Sper ca băieții să dea totul pe teren”

Ocokoljic, înaintea SuperCupei: „Sper ca băieții să dea totul pe teren”

În această seară, CSO Voluntari și U-Banca Transilvania se întâlnesc pentru prima oară după meciul 5 al semifinalei Ligii Naționale din stagiunea 2020-2021. Cele două tabere luptă pentru primul trofeu al noului sezon: SuperCupa României.

Pentru CSO Voluntari, este prima participare din istorie în SuperCupa României. Ilfovenii vor juca această partidă, datorită victoriei pe care au repurtat-o ediția trecută în Cupa României. Iată ce a declarat Sașa Ocokoljic, antrenorul alb-albaștrilor, înaintea duelului cu U-BT:

Este o plăcere și o mare onoare pentru noi să evoluăm, în premieră, în SuperCupa României. Este un prim trofeu al sezonului și ne dorim să oferim un baschet de calitate în fața unui adversar puternic. Avem și câteva probleme, ca mai toți în presezon, dar sper să le depășim. Ne pregătim deja de o lună și am avut și câteva meciuri bune de verificare în Turcia. Cred că suntem pregătiți să intrăm pe teren și să luptăm pentru trofeu și, de ce nu, să-l și câștigăm! Avem această oportunitate și sper ca băieții să dea totul pe teren pentru a intra în posesia trofeului. Sper să facem un meci bun și să oferim, în primul rând, un spectacol baschetbalistic în deschiderea sezonului. Nu în ultimul rând, doresc să felicit echipa din Cluj-Napoca pentru calificarea în grupele BCL”, conform frbaschet.ro.

Meciul va începe la ora 18 și va putea fi văzut, în direct, pe Digisport 4 și Look Sport.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!