Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: „Aceste meciuri sunt foarte folositoare pentru noi în vederea pregătirii pentru play-off”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.02.2016

Prima etapă din faza a doua a sezonului regulat va aduce astăzi, față în față, ocupanta locului șase, CSU Sibiu, și liderul Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSM CSU Oradea. Sibienii au pierdut ambele confruntări din actuala stagiune cu Oradea, dar speră că le vor pune probleme adversarilor de această dată, având avantajul terenului propriu.

 
Căpitanul lui CSU Sibiu, Octavian Popa Calotă, revenit după o accidentare, a prefațat partida cu Oradea, spunând că există mare presiune pe orice adversar care joacă în Sala Transilvania.  

„Cred că va fi un meci interesant. Oradea are o echipă frumoasă, cu jucători care își cunosc bine rolurile, care practică un baschet de calitate, dar sper să ieșim învingători. Propriul teren a fost întotdeauna un avantaj pentru noi, datorită numărului mare de fani care ne susțin din tribună și a modului în care se comportă în timpul meciului. Este clar  presiune mare pe orice adversar care joacă în sala noastră și sper să ne ajute și de data această. Încep meciurile cu primele echipe din clasament și, în mod normal, ar trebui să fie numai meciuri grele. Bineînțeles că nu e aceeași presiune, de vreme ce ne-am îndeplinit oarecum obiectivul, dar ne concentrăm pe un altul. Ca o părere personală, cred că aceste meciuri sunt foarte folositoare pentru noi în vederea pregătirii pentru play-off. Trebuie să știm unde suntem, dar mai avem mult de lucrat”, a declarat Octavian Popa Calotă. 


CSU Atlassib Sibiu - CSM CSU Oradea se joacă astăzi, de la ora 18, la Sala Tranilvania. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 3. 

*foro: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!