Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta Superbet pentru finala Cupei României

Oferta Superbet pentru finala Cupei României

Primul trofeu din 2020 din baschetul românesc se va decerna astăzi, 10 februarie. U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea dispută finala Cupei României în Sala Horia Demian cu începere de la ora 19:00. Acest eveniment nu putea lipsi din oferta Superbet, care vă oferă multe opțiuni de pariere pentru acest meci.

U BT Cluj-Napoca este văzut drept mare favorită în finala pe care va juca în fața propriilor fani. Echipa lui Mihai Silvășan are avantajul terenului propriu și în plus toți jucătorii sunt apți pentru confruntarea cu bihorenii. CSM CSU Oradea nu se poate baza pe întreg efectivul de jucători. Arturas Valeika este accidentat, la fel ca Bobe Nicolescu, cel care absentează de mai multă vreme. Astfel, bookmakeri oferă următoarele cote:

CSM CSU Oradea – 3.00                 Egal – 15.00                         U BT Cluj – 1.50

Redacția noastră vă propune alte două pronosticuri:

CSM CSU Oradea nu pierde la o diferență mai mare de 8 puncte – H1 (8.5) – cotă 1.47
Sub 162 de puncte în meci – TPS (162.5) – cotă 1.55

Cele două pronosticuri au fost luate în considerare având în vedere că vorbim despre o finală. Cele două echipe sunt de un nivel relativ apropiat și în acest an și-au împărțit victoriile. Chiar dacă în acest sezon, CSM CSU Oradea nu a câștigat la Cluj-Napoca, de această se joacă cu trofeul pe masă și bihorenii vor da totul pentru câștiga prima cupă după patru finale pierdute. Astfel, handicapul de 8 puncte este un value bet, mai ales că U BT nu a câștigat la peste 8 puncte niciunul din meciurile de pe teren propriu cu CSM CSU Oradea din această stagiune. În ceea ce privește totalul punctelor, presiunea finalei ar putea cântări din plin în deciziile ofensive ale celor două echipe și astfel să rezulte un meci cu mai puține puncte. În plus, U BT și CSM CSU Oradea au mai disputat alte două finale de cupă, ambele câștigate de clujeni cu 82-75 și 64-61.

foto: u-bt.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ori este
    vazuta drept mare favorita - echipa U-BT

    ori

    este vazut drept mare favorit - clubul de baschet U-BT

    cu 4 ani în urmă (10.02.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    Când ești mare favorită, luptând contra locului 1 din campionat și singurei echipe care a reușit sa te învingă de 2 ori (pe ambele fronturi), stau să mă gândesc ce altceva ar mai fi de spus pt a fi noi mari favoriți (sau măcar favoriți). E cert că ne lipsește un pivot de clasă, dar cu pivotul ăsta am luat 2 campionate (Arturas) . De fapt nici nu știu dacă ne lipsește ceva.... Ideal e să prindem o zi bună și atât. Prevăd un meci cu multe ratări, cu 2 echipe obosite, cu luptă mare în semicerc și multe faulturi. Fie ca cei mai buni să câștige, iar eu sper ca noi să fim aceia.

    cu 4 ani în urmă (10.02.2020)
    • CSM CSU Oradea Radovan Tesla:

      Sa ne relaxam
      Sa ne relaxam ... UBT are la dispoziție o bancă mai lungă azi: joacă Ciulin.

      cu 4 ani în urmă (11.02.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!