Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
01.08.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

Una din partidele care se desfășoară în această seară este cea dintre Los Angeles Clippers și New Orleans Pelicans. Los Angeles Clippers se află pe poziția a 2-a în clasamentul conferinței de vest, cu un bilanț de 44 victorii și 21 înfrângeri, în timp ce New Orleans se situează pe locul 11 cu 28 victorii și 37 înfrângeri. În vederea obținerii ultimului loc ce asigură calificarea în playoff, New Orleans Pelicans se vede nevoită să câștige toate partidele rămase. Aceștia vin după o înfrângere dureroasă în fața celor de la Utah Jazz, echipă pe care au condus-o cu +16, însă în cele din urmă n-a fost suficient, Utah Jazz impunându-se cu 106-104. De asemenea, Los Angeles Clippers vine tot după o înfrângere în fața rivalilor de la Lakers, scor 103-101. New Orleans se va putea baza pe tot lotul în această confruntare, în timp ce pentru Clippers sunt în continuare indisponibili Lou Williams și Montrezl Harrell. Cele două adversare s-au întâlnit de 3 ori în acest sezon, scorul fiind favorabil pentru LA Clippers, 2-1. Pentru LA Clippers, Paul George și Kawhi Leonard au arătat o mare poftă de joc în partida împotriva celor de la LA Lakers, reușind în total 58 de puncte din totalul de 101 puncte. Astfel considerăm că LA Clippers pornesc cu prima șansă în această confruntare, iar SuperBet ne oferă o cotă de 1.55. De asemenea, dacă sunteți fanii pariurilor speciale, Brandon Ingram are o cotă de 1.55nu va da mai mult de 24 puncte în această partidă.

O altă partidă care se dispută în această seară este cea dintre Indiana Pacers și Philadelphia 76ers. Indiana se află pe poziția a 6-a în clasamentul conferinței de Est, în timp ce adversara sa, Philadelphia 76ers se regăsește pe locul 5. Cele două formații s-au întâlnit de 3 ori în acest sezon, scorul fiind de 2-1 în favoarea celor de la Indiana, fiecare echipă reușind să-și apere avantajul terenului propriu. Atât Indiana Pacers, cât și Philadelphia 76ers sunt calificate în playoff, însă au în continuare șansa de a avansa în clasament. Ambele se află la o distanță de 2 victorii față de ocupanta locului 4, Miami Heat, și la o distanță de 4 victorii față de Boston Celtics, ocupanta locului 3. Pentru această partidă, Indiana Pacers nu se va putea baza pe Domantas Sabonis, în timp ce Victor Oladipo, Goga Bitadze și Malcolm Brogdon sunt incerți. De cealaltă parte, Raul Neto și Glenn Robinson sunt incerți. Dat fiind echilibrul dintre cele două echipe, credem că fiecare absență va conta în această partidă. Așadar considerăm ca cei din Philly pornesc favoriți în această confruntare. Victoria acestora este cotată de către SuperBet la 1.50. La fel ca în partida Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans, venim cu un pronostic și din cadrul pariurilor speciale. Ben Simmons va da cel puțin 15 puncte în această partidă.

Alte partide care se joacă în această seară și se regăsesc de asemenea în oferta SuperBet:

Ora

Meci

1

X

2

20:00

Denver Nuggets – Miami Heat

1.90

15

2.10

22:30

Oklahoma City Thunder – Utah Jazz

1.90

15

2.10

03:30

Toronto Raptors – Los Angeles Lakers

2.50

15

1.67

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI

*foto: Robert Hanashiro - USA Today Sports

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!