Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oficial. Meciul dintre Athletic Constanța și Rapid București va fi reprogramat

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.01.2022

Oficial. Meciul dintre Athletic Constanța și Rapid București va fi reprogramat

În decursul zilei de miercuri, Baschet.Ro anunța că cei de la Athletic Constanța au cerut amânarea încleștării cu Rapid București. Acest meci reprezenta prologul etapei cu numărul 18 a Ligii Naționale și urma să se dispute sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 18:00.

Informația a fost confirmată și se pare că Federația Română de Baschet a decis amânarea acestei confruntări, conform paginii oficiale de Facebook a Gladiatorilor din Tomis. 

Comunicatul oficial al FRB atestă că patru jucători din cadrul lotului lui Athletic au prezentat rezultate pozitive la testarea din 24 ianuarie. Din informațiile baschet.ro, alți nouă jucători sunt considerați contacți direcți ai acestora de către DSP Constanța.

Astfel, jocul va fi reprogramat la o dată stabilită de comun de acord între cele două cluburi și se va disputa conform tabelelor L16, valabile la data programării inițiale.

Pentru a doua etapă la rând, giuleștenii nu au șansa de a se prezenta pe parchet. În runda precedentă, elevii lui Marius Bulancea nu au evoluat împotriva celor de la CSM Petrolul Ploiești.

La momentul actual, dobrogenii au două restanțe, după ce duelul cu CSM Oradea a fost amânat la cererea bihorenilor. Rapidiștii se află la a treia amânare, după meciurile cu Miercurea Ciuc și CSM Ploiești.

*foto Facebook/Athletic Constanța (Mihai Tomescu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!