Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oprea Adrian: “Duelul cu Dinamo a fost foarte dezechilibrat”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.03.2013

BC Mureş a învins pe teren propriu pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 104-72, în cadrul rundei cu numărul 28 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Această partidă a constituit un bun prilej pentru tehnicianul mureşenilor să îi introducă pe teren şi tinerii jucători.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Oprea Adrian a vorbit despre succesul cu Dinamo:

Duelul cu Dinamo a fost dezechilibrat foarte mult din punct de vedere al experienţei, deoarece dinamoviştii sunt majoritatea juniori. Prezenţa mea pe teren este extrem de importantă, un debut care îmi dă foarte multă încredere. Mai sunt 2 meciuri din sezonul regulat şi sper ca băieţii să câştige ambele meciuri. Orice victorie este importantă.

Oprea Adrian a bifat 12 minute de joc, perioadă în care a totalizat 7 puncte şi 4 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!