Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oracolul Arnautovic: "Clujul va câştiga seria cu scorul de 3-1 la general"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.04.2012

Înaintea meciului 3 de la Oradea, dintre formaţia locală şi CSU Ploieşti, site-ul totalbaschet.ro a stat de vorbă cu Dado Arnautovic. Printre multe alte întrebări, tehnicianul echipei prahovene a fost rugat să ne ofere un pronostic în ceea ce priveşte celelalte trei meciuri din sferturile de finală ale competiţiei. Arnautovic nu a ezitat, şi-a spus punctul de vedere, iar tot ceea ce a pronosticat s-a şi întâmplat!

Ce părere aveţi de parcursul celorlalte echipe angrenate în playoff ?

Am studiat meciurile de la Mediaş, echipă care s-a impus uşor în confruntările cu Energia. Acum mă aştept să câştige gorjenii un meci însă le va fi greu fără acel pivot împotriva unei echipei adverse care pe asta se bazează, pe jocul sub panou. Timişoara vs CSM este un meci foarte echilibrat. Bucureştenii nu cred că au puterea să câştige, însă au puterea să facă viaţa grea celor de la Timişoara. Ca şi pronostic cred că se vor impune bănăţenii cu 3-2. În confruntarea dintre Cluj şi Mureş văd clujenii favoriţi să se califice mai departe cu scorul de 3-1. La clujeni joacă Silvăşan, un jucător care chiar dacă nu şi-a revenit fizic e important că e sportivul român pe teren.

Înaintea semifinalelor, site-ul nostru l-a contactat din nou pe Arnautovic pentru a-l întreba ce "prevesteşte" în această fază competiţională

Nu pot să vă spun despre noi pentru că nu îmi place să fac pronosticuri când vine vorba de echipa mea. Pot să mă dau cu părerea despre cealaltă semifinală unde cred că "U" Mobitelco se va impune cu scorul de 3-1 la general. După cum a jucat până acum, aceasta este părerea mea. Timişoara nu a mai impresionat cum a făcut-o în prima parte a sezonului. Clujul şi-a mai revenit, s-a refăcut Silvăşan, posibil şi Chetreanu. Mi se pare o echipă mai experimentată. Au jucat deja de mulţi ani împreună: Krstanovic, Dykes, Silvăşan, Chetreanu, Lawrence şi aşa mai departe. În ceea ce ne priveşte sper şi cred că avem puterea şi calitatea ca să trecem de Meidaş.

2 comentarii la aceasta stire:
  • doru :

    Einstein
    Despre seria lor nu poate da un pronostic, nu? Despre seria lor stie deja!!!

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    de acord
    Bine, Dado ! E pentru prima (si probabil ultima) oara cand sunt de acord cu tine.

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!