Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oradea pregătește construirea unei săli de 5.000 de locuri

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.07.2015

Sala Polivalentă ar urma să fie construită lâgnă șoseaua de centură a orașului. Foto: ebihoreanul.ro

După ce Craiova și Cluj-Napoca au inaugurat săli moderne de sport în ultimii trei ani, la Oradea se dorește construirea unei Polivalente cu o capacitate de 5.000 de locuri. Consiliul Local a aprobat marți racordarea la utilități a noii sălii de sport pe care Compania Națională de Investiții dorește să o ridice în orașul de pe malul Crișului Repede. 

"În această fază se lucrează la întocmirea documentaţiei proiectului. Investiţia va fi realizată de CNI, iar partea de racordare la utilităţi, respectiv electricitate, apă, canal, gaz, dar şi amenajarea acceselor şi spaţiilor de parcare va reveni Primăriei Oradea", a declarat primarul Ilie Bolojan conform ebihoreanul.ro

Noua construcție, ce urmează să fie construită în sudul orașului, va avea o capacitate de 5.000 de locuri, dintre care 70% fixe și va fi folosită atât pentru evenimente sportive cât și pentru concerte sau expoziții. Conform autorităților, lucrările la noua casă a formației CSMU Oradea vor începe în primăvara anului viitor urmând ca în cursul anului 2017 să fie inaugurată.

Actualmente gruparea bihoreană își desfășoară jocurile de pe teren propriu la Arena „Antonio Alexe” din localitate, sală ce poate găzdui 2.000 de suporteri.

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    frumos
    Foarte frumos- merita si Oradea o sala sanatoasa! Si la Pitesti, fiind in preajma de alegeri, ai nostrii alesi se lauda ca au luat deja teren pentru o sala de 4-5000 de locuri stil Allianz Arena :). Poate in viitor facem si noi o grupa de Eurobasket masculin!

    cu 8 ani în urmă (15.07.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova SOUTH WEST :

    Bravo
    Chiar merita suporterii Oradei.

    cu 8 ani în urmă (15.07.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    promisiuni
    Sala a fost promisiunea ferma a PSD-ului inaintea alegerilor parlamentare dar a ramas doar o promisiune. Din pacate cred ca asa si va ramane. Nu o sa faca guvernul PSD sala polivalenta in oras cu primar PNL! Iar la Oradea PSD-ul nu are nici o sansa la primarie.
    Pacat, pt ca ar fi fost frumos sa avem o sala noua.

    cu 8 ani în urmă (15.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!