Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oradea şi Timişoara se duelează din nou sâmbătă (25.02)

Adrian Micinic (Bucureşti)

Adrian Micinic (Bucureşti)
19.02.2012

CSM Oradea şi BC Timişoara vor juca din nou la finele săptămânii următoare. Cele două prim divizionare, confruntare în meciul de deschidere al turneului final al Cupei României la baschet masculin - ediţia 2012, se vor confrunta sâmbătă (25.02), la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Iniţial în acea zi CSM Oradea trebuia să primească vizita nou promovatei CSŞ Giurgiu, însă acest meci (ce face parte din programul etapei a 23-a) a fost amânat pentru marţi (28.02), tocmai pentru a permite desfăşurarea meciului dintre Oradea şi Timişoara, meci ce contează pentru etapa a 18-a în sezonul regulat.

În aceste condiţii se anunţă un meci foarte atractiv între echipele clasate pe locurile 2 şi 3 la turneul final al Cupei României la primul joc oficial de campionat după evenimentul desfăşurat la Arena de Baschet din capitală. Va fi al 3-lea meci direct între cele două echipe în acest sezon competiţional. Primele două au fost adjudecate de către bănăţeni.

Pe de altă parte, în conformitate cu programul stabilit la începutul sezonului, BCM U Piteşti va primi vizita lui CSM Bucureşti în etapa a 22-a în Divizia A masculin. Meciul se va disputa miercuri (22.02), la Piteşti. Argeşenii au triumfat în cea de-a doua semifinală de la turneul final al Cupei României. Victoriile au fost împărţite între aceste formaţii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!