Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro: „Am venit să luptăm și am fost capabili să obținem victoria”

Eduard Popa, Bogdan Isailă

Eduard Popa, Bogdan Isailă
04.05.2016

BC Mureș Târgu Mureș își continuă parcursul perfect din play-off și după primul meci din semfinala cu Steaua CSM EximBank. „Tigrii” au învins în Sala Polivalentă cu scorul de 90-71 în primul meci al seriei. Ousmane Barro, căpitanul lui BC Mureș a oferit declarație la final în care a vorbit despre acest prim succes:

„Am venit să jucăm în fața în uneia dintre cele mai bune echipe și toată lumea a trebuit să-și ridice nivelul. Steaua este o echipă foarte bună pe teren propriu, au un joc dificil, dar noi am venit să luptăm și am fost capabili să obținem victoria.”

Întrebat dacă și-au propus să se apere în zonă, „Uzzy” a răspuns:

„Am evoluat după cum ne-a dictat jocul. La fiecare meci avem diferite planuri de joc, diferite tactici și urmăm cursul jocului.”

Ousmane Barro consideră că Steaua este o echipă periculoasă din spatele semicercului de 3 puncte, în ciuda faptului că în seria cu Dinamo a suferit la acest capitol:

„Sunt o echipă foarte periculoasă de la 3 puncte. Au jucători care pot înscrie 5,6 coșuri de 3 puncte pe meci. Trebuie să fim atenți la acest aspect, ei își pot intra în mână în orice moment.”

În final, Barro a susținut că Alhaji Mohammed este încă incert și pentru meciul 2:

„Nu știm încă. Mai are nevoie de o evaluare, vom vedea cum se va simți și dacă va putea juca.”

foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Barro
    Bravo Barro si felicitări intregii ECHIPE! Ne-ati facut DIN NOU mândrii ca suntem Târgu-Mureșeni!

    cu 8 ani în urmă (05.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!