Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro va debuta în actuala ediție a playoff-ului LNBM

Ousmane Barro va debuta în actuala ediție a playoff-ului LNBM

Ousmane Barro a revenit pe teritoriul României și va figura în lotul lui CSO Voluntari pentru meciul 4 al semifinalei cu U-BT Cluj-Napoca. 

Pivotul ilfovenilor s-a confruntat cu o problemă de natură personală și a fost nevoit să plece în Senegal. De aceea, acesta nu a debutat încă în actuala ediție de playoff a LNBM. 

Deși a fost semnat ca o opțiune secundară, Ouzsy a adunat medii statistice de 8,5 puncte, 6,8 recuperări, 1,2 pase decisive și 0,6 capace și a devenit rapid unul dintre jucătorii de bază ai câștigătoarei Cupei României. 

În aceste condiții, Sasa Ocokoljic va fi nevoit să renunțe la unul dintre străini pentru partida de astăzi, 2 iunie. Cel mai probabil tehnicianul sârb nu va conta pe serviciile lui Matthew McCarthy, însă există și opțiunea ca veterenul Dejan Borovnjak să fie stranierul lăsat în afară lotului. 

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!