Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: „Apărarea poate face diferența și în special mingile pierdute”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.04.2012

Ovidiu Teleabă, antrenorul principal al lui Gaz Metan Mediaș, crede despre seria semifinală cu CSU Ploiești că va fi una dificilă, în care diferența va fi făcută de prestația echipelor în defensivă.

Întâlnim un adversar greu care a jucat multe finale de campionat național. O echipă valoroasă. Jucăm 3 meciuri pe teren propriu și în totdeauna noi am făcut meciuri bune acasă. Nu avem nicio problemă medicală în acest moment. (…) Eu cred că apărarea poate face diferența și în special mingile pierdute, adică greșelile echipei. Sper să jucăm cât mai atent și să fim cît mai concentrați, să greșim cât mai puține mingi și să ne apărăm mai bine decât am făcut-o în ultimele meciuri, a spus tehnicianul conform Ora de Sibiu.

Gaz Metan Mediaș întâlnește CSU Ploiești în semifinalele Campionatului Național. Seria de desfășoară după sistemul cel mai bun din 5 partide, iar primele două meciuri vor avea loc sâmbătă și duminică, la Mediaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!