Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: "Experienţa noastră şi banca mai lungă au făcut diferenţa"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.02.2012

Gaz Metan Mediaş a început cu dreptul seria meciurilor de foc. Medieşenii au triumfat în derby-ul judeţului Sibiu învingând pe CSU cu scorul de 102-94, într-o partidă ce a făcut parte din etapa cu numărul 22 a Diviziei A masculine de baschet.

La finalul jocului site-ul nostru a stat de vorbă cu Ovidiu Teleabă care ne-a declarat că diferenţa a fost făcută de experienţa jucătorilor şi banca mai lungă. Tehnicianul medieşean se aştepta la un meci greu, însă a subliniat faptul că echipa sa a fost superioară celei din Sibiu.

Cum aţi descrie jocul de miercuri seară ?

A fost un meci de luptă. Fiecare dintre echipe, atât noi cât şi sibienii, au un obiectiv bine stabilit. A fost un meci în care experienţa noastră şi banca mai lungă au făcut diferenţa.

V-aţi aşteptat la un meci mai uşor ?

Nu. Dimpotrivă m-am aşteptat la un meci foarte greu. Ştiam că CSU Sibiu este o echipă periculoasă, o echipă care practică jocul în viteză, acest lucru demonstrându-l pe teren: am primit 94 de puncte. Acest lucru spune tot despre jocul adversarei de miercuri seară. Este o echipă extrem de ofensivă şi mai puţin defensivă.

Adversarii au aruncat 36 de libere ...

Noi am avut 30 de faulturi în total. Într-adevăr au avut foarte multe aruncări libere. Asta este, eu nu comentez niciodată arbitrajul însă într-adevăr au avut foarte multe libere. Oricum noi am fost superiori la toate capitolele, poate mai puţin la greşeline neforţate unde am comis foarte multe. În schimb la procentaje, la recuperări, la aruncări libere, aruncări de două şi trei puncte, am fost peste ei.

Foto: novatv.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    grija cu vorbele mari
    Meci frumos, insa grija cu vorbele mari: un antrenor cu experienta nu joaac cu 5 straini in teren si astfel pericliteaza eforturile echipei de a castiga campionatul!!!
    Jucatorii, jos palaria, insa ca echipa lipeseste coeziunea: vezi cate turnover au facut !!! Ori asta nu este experienta
    Banca lunga a fost: de cand s-an retras Munteanu este un om mai putin in lot, iar Racovitan si Marcu mai bine stau acasa, ce de jucat...Asa ca din nou grija cu vorbele mari: banca nu mai este lunga. A fost

    cu 12 ani în urmă (23.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vasilache76 :

    despre meci
    @bbfreak, tin sa te contrazic, am avut o rotatie de 9 jucatori (eu zic ca e mult), pe cand sibienii una de doar 6. Mie nu mi-a placut deloc cum am jucat, haotic fara idei de joc, Tomeljak si Zigeranovic au facut un meci pe care trebuie sa il uite repede. Noroc cu Dumitrescu sau Mooore si partial Titus, Mitchell sau Ivanovic. Ce nu mi-a placut iarasi (si aici parca vad ca o sa sara comentariile), jocul lui Wisseh, rar mi-a fost dat sa vad asa ceva, un jucator care nu se apara, nu da o pasa (si e si conducator de joc cica) o ia de unul singur din minutul 1 pana in minutul 40 si da "100 de puncte" . Restul jucatorilor erau inutili pe teren (mai putin Nikita care e cam jumatate de Wisseh). Am ajuns ca liga de baschet sa devina liga de "streetball" (aici pot fi adaugati si Martinic si Gallimore de la CSM), rar vezi la o echipa un joc combinativ sau macar o tentativa de astfel de joc. Ca o concluzie a meciului, sper ca Tomeljak a avut ieri o zi proasta altfel e nasol pentru noi.

    cu 12 ani în urmă (23.02.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @vasilache76
    Cred ca am vazut acelasi meci. iti dau dreptate: Tomeljak joaca foarte eziatant (se trezeste ca nu mai stie ce sa faca cu mingea), incetineste mult jocul (chiar daca pe final poate asta i sa cerut), insa fata de Moore care aduce dinamism, este dezamagitor. Si nu cred ca se schimba in bine. Uitate sa vezi cate minigi pierdute are.
    Wisseh este nororul si ghinionul Sibiului: fara el ar trebuii sa construiasca o echipa, cu el in teren facpuncte, insa echipa nu exista. Ceva asemanator cu Brown (fost Dinamo care si el sis lipea mingea de mana)
    Degeaba au fost rulati 9 jucatori: Dragusin slab, Zigi slabut, Mitchell cand a intrat in joc, parca a cautat-o cu lmanrea sa faca rapid 4 personale, Tomeljak dezamagitor de neinspirat, ezitant si fara solutii tactice, Moore fara minute si doar cu sarcini defensive (el este singurul care poate tine jucatori de tipul Wisseh, Martinici).
    Fara Ivanovici si Titus care dau constanta in jocul echipei, toata "rotatia" doar ne-ar ametii, ca de castigat mai greu

    cu 12 ani în urmă (23.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vasilache76 :

    @bbfreak
    Perfect de acord cu tine, am avut noroc si cu Dumitrescu in zi buna. Senzatia mea e ca avem o problema si la nivel de antrenor si senzatia asta o am de mult timp.

    cu 12 ani în urmă (23.02.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @vasilache76
    Da, insa jocul lui Dumitrescu chiar daca se imbunatateste de la joc, la joc, este inca inconstant.
    In locul conducerii clubului i-as spune clar lui Teleaba ca trebuie sa plece daca nu castiga campionatul. A avut tot ce era necesar ca sa obtina performanta: Soce i-a lasat o echipa bine sudata, de bani nu a putut sa se planga.
    Daca nu stie sa-si faca treaba trebuie sa plece (cu secund cu tot)

    cu 12 ani în urmă (23.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!