Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: “Suntem pe drumul cel bun”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
28.01.2012

Sâmbătă, 28 ianuarie, Gaz Metan Mediaş se deplasează la Miercurea Ciuc pentru a disputa partida din cadrul etapei a XIX-a. Înainte de această confruntare, tehnicianul Ovidiu Teleabă a declarat pentru postul local de televiziune Nova TV că echipa sa este într-o formă bună şi că sunt pe drumul cel bun.

“Este o partidă în deplasare după un meci foarte greu, pe care l-am avut miercuri la Tg.Mureş. Băieţii sunt ok, suntem în formă, Mitchell la antrenament se mişcă tot mai bine, îl mai aşteptăm pe Drăguşin. Victoria de la Tg.Mureş este o victorie foarte importantă, o victorie de moral. Se pare că începem încet, încet să ne revenim, începem să căpătăm încredere în forţele noastre şi ăsta este un semn bun. Mai avem încă de lucru şi în faza de atac şi în faza de apărare, dar cum am spus cred că suntem pe drumul cel bun.”

În etapa precedentă CS Gaz Metan Mediaş a câştigat pe terenul celor de la BC Mureş Tg.Mureş cu scorul de 80-74.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    La juniori
    Si fara Teleaba echipa ar juca la fel de bine. Pardon: ar juca mai bine.
    La juniori ar fi poate competitivi ca antrenori si Teleaba, si Popa. Iar Patrascu si Cindrea la manageriat sape, greble si lopeti.
    Pierdere de bani, pentru niste nimeni in drum, care fara sponsorii actuali nu s-ar fi afirmat profesional nicaieri.
    Sa-si dea demisia sa vedem ce echipa ia asemenea "profesionisti"

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ravelstein :

    corect !
    da , bbfreak , perfecta dreptate ai

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • nikoloc :

    PENIBIL!
    Tu esti nebun ,la juniori nu au ce cauta pentru ca nu sunt capabili sa-i invete ceva pe juniori.Ar fi la fel de slabi ca la seniori.Cei mai slabi.

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • javra :

    varza
    Stau uneori si ma gandesc care din tripleta de aur Teleaba,vesnicul nevinovat- Popa, stapanul tablitelor-Patrascu, vesnicul tepuit e cel mai penibil personaj din baschetul romanesc. Ma mir unde incape atata nesimtire intr-un om ca Teleaba. Acum, cred ca se vede mare antrenor, echipa a legat 4 victorii(nu conteaza ca 3 dintre ele vin cu echipe de play-out), e mare meserias. In plus nu conteaza ca jucaotrii se cearta intre ei, Dumitrescu intra si iasa de pe teren cand are el chef, Jucan antreneaza si el echipa. Domnule Teleaba, degeaba incerci sa prostesti lumea, pentru ca nu ai cum. Oricat te-ai preface se vede clar cu dvs si DAN POPA sunteti doar doua mascote, pe care nimeni din echipa asta nu le baga in seama. RUSINE!!!

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • doarbaschet :

    nu inteleg
    Nu pot intelege aceste reactii. Echipa a castigat patru din patru, iar meciul cu "echipa de play off" a Energiei nu a fost deloc usor,cel cu Mures nici atat, deci care e problema? Nu o fi cea mai buna conducere tehnica , dar daca veneau Spoelstra sau Brooks , castigau cinci?

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!