Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Medi Bayreuth se va juca fără spectatori

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Medi Bayreuth se va juca fără spectatori

Miercuri, 11 martie, U-BT Cluj-Napoca o întâlnește pe Medi Bayreuth într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele FIBA Europe Cup. Duelul este programat la ora 19:30 și este transmis, în direct, pe canalul de Youtube al FIBA.

În cursul acestei zile (10.03), prim-ministrul Bavariei a anunțat decizia de a interzice orice eveniment la care participă mai mult de 1000 de persoane. Prin urmare, la fel ca în țara noastră, întrecerile sportive se vor desfășura în absența publicului. Turul sferturilor de finală a fost adjudecat de alb-negri cu scorul de 83 la 82 astfel că ambele formații au șanse importante de a avansa în penultimul act al competiției.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U-Banca Transilvania (@ubancatransilvania) on

Pot să spun că suntem optimişti cu toţii. Este un meci decisiv pentru calificarea în semifinale. Motivaţia este maximă, aşa că am mers în Germania doar cu gândul la victorie. Venim după două meciuri foarte grele, mă refer la cel cu Medi din tur, dar şi la cel cu Oradea. Ambele au fost câştigate la un punct şi ambele au fost cu o încărcătură mare. Sper că am reuşit să ne odihnim duminică cum a trebuit pentru ca mai apoi să fim proaspeţi la ora jocului. Îi ştim destul de bine pe cei de la Medi, am urmărit şi ultima lor partidă, cu Bayern Munchen. Le-a lipsit fundaşul, Doreth, care a jucat foarte bine împotriva noastră. Totuşi, a revenit Woodard, care a fost absent împotriva noastră. Noi nu ne confruntăm cu probleme de efectiv şi mergem acolo cu gândul să ne calificăm. Trebuie să abordăm întâlnirea numai la victorie. Şi dacă am fi câştigat la 10 puncte, noi tot la victorie ne-am fi gândit. Din păcate, vom juca fără spectatori în Germania. La fel va fi şi când ne întoarcem acasă. Sportul este mult mai sec fără oameni în tribune, dar asta este situaţia. Trebuie să ne conformăm”, a declarat Mihai Silvășan pentru site-ul oficial al clujenilor.

În celălalt sfert de finală de pe aceeași parte a tabloului cu U-BT Cluj-Napoca și Medi Bayreuth se duelează Pinar Karsiyaka și BC Kyiv Basket.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!