Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Marcu a plecat de la Gaz Metan Mediaș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.11.2012

Patrick Marcu a părăsit pe Gaz Metan Mediaș. Baschetbalistul german-român a renunțat la angajamentul său cu formația de pe Târnava Mare și s-a întors în Germania.

S-ar părea că jucătorul a decis să părăsească gruparea din Mediaș ca urmare a faptului că nu și-a încasat salariul inclusiv după ultima dată prevăzută în contract, el fiind perfect acoperit în momentul în care a luat decizia de a pleca. De asemenea, s-ar părea că la decizia de a părăsi echipa din Mediaș a contribuit și faptul că nu beneficiază de mai multe minute de joc.

Sportivul în vârstă de 25 ani a bifat cinci prezențe în debutul actualei ediții de campionat având medii de 3:48 minute pe meci, fără să puncteze semnificativ la capitolul statistică.

Marcu a jucat foarte puțin și în precedentele două sezoane, sub comanda altor doi antrenori. În doi ani, Patrick a bifat 16 prezențe în campionat având minute limitate de joc.

Vom reveni cu amănunte referitor la situația plecării lui Marcu.

7 comentarii la aceasta stire:
  • cartman :

    valoare
    apoi la ce valoare avea,nu ma mira faptul ca in sfarsit si-a dat seama ca mai bine face altceva...

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde
  • zapacitu79 :

    au
    aparut probleme financiare in paradisul gazului?

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vasilache76 :

    banii
    Sunt probleme ca si la alte echipe, doar ca la Medias s-au obisnuit sportivii sa isi ia salariul/contractul la zi. Oricum fata de echipe care n-au mai luat banii de 5-6 luni, la Gaz Metan s-a intarziat maxim 2 luni.

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vasilache76 :

    completare
    Si inca ceva Patrick a plecat in mod special pentru ca nu juca . Se pare ca ne-am cam inselat asupra valorii lui, multi erau foarte incantati cand a venit la Medias, dar daca nici Teleaba si nici Tenter nu l-au folosit mai deloc, permiteti-mi sa ma indoiesc ca era un jucator util echipei.

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John :

    ...
    daca un om munceste e normal sa fie platit. Faptul ca altii nu si-au luat banii de 5 luni nu este o scuza sa nu-i platiti din luna august. Asa-i la noi, ne uitam tot timpul in ograda altuia.

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    corect
    Este foarte corect John. Au dat rezultate in EuroChallenge, insa clubul a "uitat" sa-i plateasca 2 luni. Clubul nu are scuze, si cei care sunt de blamat sunt presedintele acestuia.

    cu 11 ani în urmă (20.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John :

    ...
    de cand este la conducerea clubului, pentru Horoba nu sunt prioritare salariile jucatorilor, nici de la echipa de fotbal, nici de la cea de baschet, importante sunt alte obiective. Pacat ca, conducatorii sponsorilor nu vad ca rezultatele indeparteaza oamenii de echipe. La ce atmosfera e la echipa de baschet tare ma tem ca diseara vom trai o maaaaare dezamagire. Sper sa ma insel si sa castigam.

    cu 11 ani în urmă (20.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!