Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard, decisiv în partida cu Tsmoki-Minsk

Patrick Richard, decisiv în partida cu Tsmoki-Minsk

U-BT Cluj-Napoca a învins campioana Belarusului, Tsmoki-Minsk, cu scorul de 76 la 74, la capătul unui meci extrem de disputat. 

Echipa antrenată de Mihai Silvășan și-a găsit greu ritmul de joc și în sfertul trei s-a văzut condusă cu 10 puncte, dar datorită efortului colectiv pe faza defensivă aceștia au reușit să revină și să câștige partida. Coșul victoriei a fost înscris de Patrick Richard, scorer-ul lui U-BT a împins jocul și a înscris pe contra-atac, după ce a profitat de lipsa de luciditate pe faza ofensivă a bielorușilor, interceptând o pasă proastă expediată de Maksim Salash. Fostul jucător al lui CSM Oradea, Branko Mirkovic a avut șansa să întoarcă soarta partidei, însă aruncarea sa de la distanță nu și-a găsit ținta. 

Cunoscut pentru aruncările sale de la distanță, Richard nu a strălucit deloc la acest capitol, americanul a terminat partida cu 0/5 de la distanță. Totuși, la finalul celor 40 de minute de joc, acesta a strâns 18 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții pentru un indice de 17 la eficiență și unul de +9 la capitolul +/-. 

*foto: fiba.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Petrica
    e in forma destul de slaba, in special la sut de 3. Aici sunt doua aspecte, forma lui de sut si oportunitatile pe care le are, respectiv aruncari cat de cat necontestate. Mingea circula lent la noi, ma uitam aseara la Tsmoki, la una-doua faze abia am putut urmari mingea.

    Cu toate astea, contribuia lui este destul de consistenta meci de meci si e chiar decisiv vezi meciul cu Oradea din FIBA Europe si chiar meciul de aseara.

    cu 4 ani în urmă (30.01.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    nu numai la 3,
    baiu mare ca face multe TO-uri, multe chiar de incepator, problema cred ca e la mental, vorba lui Silva ...

    cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      johnson
      e pe 4 in clasamentul turn-overs in Fiba Europe
      planinic 17, richard pe 20.
      stam bine la capitolul asta.
      mie johnson mi se pare cel mai dezastruos in ultimele meciuri, nu are nici realizari deosebite si face si prostii

      cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca SC:

      Planinici, Richard, Johnson
      Toți trei, dacă luăm statisticile, joacă peste 30 de minute de două ori pe săptămână. Inevitabil intervine uzura. Comparați procentajele lor de la începutul campionatului cu cele de acum. În plus Richard nu se simte confortabil pe 1, dar este forțat să joace pentru că în afară de Johnson nu avem pe altcineva să ducă mingea. Acest lucru îl obosește și își pierde din luciditate. Sper să reintre cât mai repede Curry. Mai mult, dacă acum avem șanse reale de a merge mai departe în FIBA Europe Cup sper ca pe lângă Peak să mai apară un jucător să ne putem bate cu șanse reale pe două fronturi.

      cu 4 ani în urmă (30.01.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!