Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard, după tripla decisivă: „Am demonstrat că nu vrem să renunțăm”

Patrick Richard, după tripla decisivă: „Am demonstrat că nu vrem să renunțăm”

U-BT Cluj-Napoca a obținut marți, 18 martie, calificarea în semifinalele Ligii Naționale, după o victorie la trei puncte (97-94) pe terenul lui SCM U Craiova. Ardelenii au recuperat un deficit de 12 puncte în ultimele 80 de secunde și s-au impus în prelungiri.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan, antrenorul principal al alb-negrilor, după cel de-al șaselea succes stagional în fața alb-albaștrilor:

„Sunt extrem de fericit pentru această victorie și pentru felul cum am obținut-o. Chiar dacă nu am evoluat prea bine, nu am cedat și am reușit să revenim prin câteva evoluții individuale și printr-o apărare agresivă. Am întors scorul atunci când nimeni nu mai credea. Sunt bucuros pentru felul cum am câștigat. Ne-am calificat, mergem mai departe și vom evolua cu Rapidul în semifinale. Vrem să ne odihnim, apoi să începem să pregătim semifinala”, a spus tehnicianul lui U-BT, conform site-ului oficial.

Acest rezultat favorabil a venit după o triplă marcată în ultima secundă de Patrick Richard, care a adunat 16 puncte, 10 pase decisive și 5 recuperări în duelul din Polivalenta craioveană.

„Cred că am arătat caracter. A fost un sezon lung și dificil până acum, iar noi am demonstrat că nu vrem să renunțăm. La începutul sezonului, când relațiile dintre noi nu erau atât de legate, probabil am fi cedat, fiind conduși la 15 puncte. Ei bine, acum nu a mai fost cazul și am luptat până la final. Am strâns rândurile în apărare, i-am forțat pe craioveni să piardă mingi și am reușit câteva aruncări mari. Victoria din această seară arată multe despre noi, ca grup. Încă nu ne-am îndeplinit obiectivul, mergem în semifinale și ne apropiem de ceea ce ne dorim cu toții. Le mulțumim fanilor că sunt alături de noi. Haide “U”!”, a declarat căpitanul clujenilor.

În penultimul act al campionatului, U-BT Cluj-Napoca se va duela cu CS Rapid București.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Da
    da, Petrica ai dreptate. Dar crezi ca se poate repeta asa ceva in fata Rapidului ? Eu zic ca nu. De aceea va recomand ca in pauzele dintre antrenamente sa re-vizionati, DOAR meciurile cu Ludwigsburg din sezonul trecut. Se pot invata multe si din infringeri ! Atit am avut de spus... pardon si HAIDE U !

    cu 1 an în urmă (19.04.2023)
    • U BT Cluj-Napoca SC:

      Comentariu
      corect!

      cu 1 an în urmă (19.04.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!