Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „În fiecare zi ne pregătim ca și cum ar urma să jucăm cu Fenerbahce, Real Madrid sau CSKA Moscova”

Patrick Richard: „În fiecare zi ne pregătim ca și cum ar urma să jucăm cu Fenerbahce, Real Madrid sau CSKA Moscova”

În această vară, U-BT Cluj-Napoca a avut o campanie impresionantă de transferuri, schimbând din temelii lotul jucătorilor străini. Unul dintre baschetbaliștii veniți după terminarea sezonului 2018/2019 este Patrick Richard, jucător cu un CV impresionant.

Acesta a oferit un interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului clujean în care a vorbit despre diverse aspecte legate de noua sa echipă. Richard s-a arătat fericit de oportunitatea primită, declarând că își dorește să poată fi el însuși.

Când cineva te vrea și îți demonstrează acest lucru îți dorești să mergi acolo. Am ajuns în punctul în care doar asta îmi doresc. Vreau ca o echipă să mă dorească și să fiu eu însumi. Am simțit că acest loc este potrivit pentru mine și de aceea am ales să vin. Sunt bucuros că mă aflu aici. Îmi place aici, muncim din greu, iar antrenorul ne pune să facem lucruri dificile în presezon, dar așa este normal. Toată lumea acordă atenție și încearcă să adune cât mai multe informații de la el. Tragem tare și ne așteptam la așa ceva.”

Baschetbalistul american și-a arătat admirația față de Dusko Vujosevic, noul antrenor al lui U-BT Cluj-Napoca, despre care a spus că este o legendă.

Domnul Vujosevic este o legendă. Respect tot ce a făcut el și încerc să învăț orice lucru, indiferent cât de mic ar fi. Știu că engleza nu este la un nivel ridicat, însă baschetul este un limbaj universal. Putem învăța multe de la el foarte ușor. Ne stimulează gândirea chiar și în momentele când nu vorbește. Este o binecuvântare să îl avem antrenor.”

La finalul materialului video, Patrick Richard a dat detalii legate de mentalitatea pe care el și colegii săi o vor avea în noul sezon, în care își doresc să obțină titlul.

Baschetul nu este niciodată ușor. Noi muncim să câștigăm fiecare meci. Nu muncim pentru a merge la meciuri pe care să le câștigăm. Nu ne plecăm capul în fața niciunui adversar și poate unii ne vor trata de sus. În fiecare zi ne pregătim ca și cum ar urma să jucăm cu Fenerbahce, Real Madrid sau CSKA Moscova. Așa trebuie să privim partidele. Fiecare echipă este la fel pentru noi. Știu mulți baschetbaliști care au jucat în România înainte. Cu toții mi-au spus lucruri bune despre echipă și despre fani. Știu că ei ne vor susține și sper să procedeze la fel și în continuare. Noi muncim din greu, vrem să câștigăm și să aducem un nou titlu la Cluj-Napoca.”

 
🎥 Patrick Richard

🎥 Patrick Richard despre obiective și relația cu Duško Vujošević, după primele săptămâni la U-Banca Transilvania. #ImpreunaSuntemU

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Saturday, August 24, 2019

Până la finalul acestei luni, U-BT Cluj-Napoca se va pregăti pe plan local, urmând ca apoi să se deplaseze în Serbia și în Bosnia pentru mai multe partide de verificare. În cele din urmă, trupa clujeană se va întoarce în orașul de pe Someș acolo unde, în 14-15 august, are programat un important turneu amical. La acesta vor mai participa Fenerbahce Istanbul, Partizan Belgrad și Mornar Bar.

*foto: baskettime.it

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!