Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard, înainte de playoff: „Suntem pregătiți să ne apărăm titlul”

Patrick Richard, înainte de playoff: „Suntem pregătiți să ne apărăm titlul”

Miercuri, 10 aprilie, Patrick Richard va începe al 4-lea playoff alături de U-BT Cluj-Napoca, iar primul adversar al ardelenilor în cursa pentru apărarea trofeului de campioană este CS Dinamo București.

Căpitanul alb-negrilor a vorbit despre starea echipei înainte de începerea postsezonului:

Echipa e entuziasmată pentru „noul sezon” care începe și suntem pregătiți să ne apărăm titlul. Suntem extrem de motivați, gata să începem și extrem de entuziasmați să jucăm acasă, în fața celor mai buni fani.

Întrebat dacă este un obiectiv secundar al său și al colegilor lui să încheie campionatul neînvinși, Richard a răspuns astfel:

Nu. Deloc. Obiectivul principal al clubului e să devenim campioni naționali. Acesta este obiectivul nostru, indiferent de cum o facem. Luăm fiecare meci la rând așa cum am făcut-o tot sezonul. Evident, nu intrăm pe teren cu gândul să pierdem vreun joc, ci încercăm să câștigăm toate partidele. În același timp, știm cât de dificil este asta. Așa cum am spus, luăm fiecare meci la rând și primul duel cu Dinamo e obiectivul nostru acum.

La final, veteranul „studenților” a spus câteva cuvinte și despre Dinamo, o echipă pe care clujenii au învins-o de trei ori în această stagiune:

Adversarii vor veni aici relaxați, fără nimic de pierdut, probabil. Nimeni, în afară de ei, nu se așteaptă să ne bată, însă știu că ei vor veni aici și vor lupta. Au niște jucători care au evoluat la diferite nivele în trecut, au avut succes și simt că se pot impune. În același timp, obiectivul nostru e să ne concentrăm pe ce putem face noi, indiferent de adversar. Vrem să ne concentrăm pe treaba noastră și să ne folosim de experiența dobândită în diferite situații din ultimii ani. Asta plănuim să facem.

Primul meci are loc miercuri, 10 aprilie, la ora 19:00, iar al doilea se va juca vineri, 12 aprilie, tot la ora 19:00. Ambele partide vor avea loc în BTarena și vor fi transmise, în direct, pe FRB TV, canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!