Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Încă nu am reușit să câștigăm la Oradea, trebuie să găsim o metodă să o facem!”

Patrick Richard: „Încă nu am reușit să câștigăm la Oradea, trebuie să găsim o metodă să o facem!”

U-BT Cluj a pierdut pe terenul lui CSM Oradea cu scorul de 80 la 75, într-o partidă care a cântărit greu în economia Grupei J din FIBA Europe Cup. 

Patrick Richard a fost alături de Mihai Silvășan la conferința de presă de după partidă. Extrema lui U-BT Cluj s-a arătat fizibil deranjat de faptul că încă nu a reușit să câștige pe terenul campioanei României și speră ca echipa sa să găsească o metodă să rupă această serie neagră. 

Cred că ne-au dominat toată seară, faptul că meciul s-a terminat la doar 5 puncte diferență nu a fost chiar un miracol, dar o mare surpriză. Important e că am reușit să rămânem împreună, chiar dacă ei au avut o zi extrem de bună la aruncări, aproape că nu au ratat...Orice ar fi trebuie să mergem mai departe, avem un meci în câteva zile , un meci pentru care trebuie să ne păstrăm concentrarea. 

Am pierdut din nou aici, încă nu am reușit să câștigăm la Oradea și trebuie să găsim o metodă să o facem. 

Întrebat ce așteptări are de la următoarele meciuri din FIBA Europe Cup, jucătorul lui U-BT Cluj a răspuns: 

Vor fi meciuri grele, la fel ca toate meciurile din această grupă. După cum am mai spus, oricine poate să bată pe oricine, indiferent dacă joacă acasă sau în deplasare, dar noi trebuie să ne concentrăm pe meciul de sâmbătă din LNBM și abia apoi pe meciul cu Minsk, o echipă care ne-a dominat în Belarus.

Richard a înscris ultimul coș al partidei, coșul care a stabilit scorul final. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIBA Europe Cup (@fibaeuropecup) on

Americanul a terminat în double-double cu 19 puncte și 11 pase decisive pentru un indice de 30 de unități la capitolul eficiența. 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!