Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Încă nu ne-am atins scopul final”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
25.05.2023

Patrick Richard: „Încă nu ne-am atins scopul final”

U-BT Cluj-Napoca se află pentru prima oară la conducere în seria cu CSM Oradea. Clujenii le-au administrat rivalilor primul eșec în competiția internă pe teren propriu, câștigând meciul al cincilea cu scorul de 81-62.

Patrick Richard a terminat disputa de joi seara cu 8 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive în 28 de minute, având un indice al eficienței de +10. Iată ce a avut de zis căpitanul ardelenilor despre această partidă:

„Acești băieți nu au pierdut tot anul în această sală, evident că este un loc în care cu greu câștigi. Încă nu ne-am atins scopul final. Avem trei victorii și vor câștiga primii la patru. Acum mergem acasă, ne odihnim și ne pregătim pentru meciul al șaselea. Ne-am descurcat foarte bine chiar și când ei au avut acele run-uri. Ne-am calmat, ne-am relaxat și am făcut câteva faze mari, câteva intercepții importante, stop-uri defensive și am reușit să ne menținem calmul pe cât se poate pentru că, după cum am spus, e foarte greu să joci aici. Am făcut asta pentru 40 de minute foarte consistent. Pentru unii poate e ușor, dar să câștigi patru meciuri e foarte greu. Mulți dintre cei din vestiar am mai fost în situații de genul, inclusiv eu, așa că nu vom încerca să ne relaxăm sau ceva de genul doar pentru că mergem acasă. Știm că ei vor veni să lupte și că vor acest trofeu la fel de mult ca noi. O vom lua posesie cu posesie și vom încerca să ne ducem treaba la capăt, dar sigur nu va fi ușor.”

Meciul șase al seriei va avea loc în BTarena și este programat duminică, 28 mai, de la ora 18:00, putând fi urmărit pe Digi Sport 4.

*foto: u-bt.basketball/Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!