Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Nu putem să ne plângem de oboseală, totul face parte din joc”

Patrick Richard: „Nu putem să ne plângem de oboseală, totul face parte din joc”

Ziua de 26 octombrie le va pune față în față pe două dintre cele mai mari rivale din Liga Națională de Baschet Masculin. Este vorba de U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea, formații ce au planuri mari de la sezonul 2019-2020.

La conferința de presă organizată cu ocazia acestui duel, Patrick Richard a declarat că duelul cu trupa lui Cristian Achim va fi unul dificil și că oboseala nu ar trebui să își facă simțită prezența.

Nu am jucat cel mai bun baschet al nostru, însă am găsit de fiecare dată o variantă să câştigăm. Pe final am reuşit să facem diferenţa. Au ieşit la rampă mai mulţi jucători şi ne-am dat seama că este dificil să obţinem victorii în deplasare. Am obţinut trei victorii, suntem mulţumiţi şi am avut încredere de la început. Orice victorie ne face mai încrezători, dar luăm fiecare meci pe rând. Acum întâlnim echipa campioană şi va fi un joc dificil. Sunt o echipă puternică, au jucători cu experienţă. Totuşi, ne concentrăm mai mult pe ce avem noi de făcut. În fiecare zi încercăm să devenim mai buni. Îl cunosc pe Kris Richard, am jucat unul împotriva celuilalt în colegiu. Vom fi atenţi la fiecare jucător de la Oradea. Nu avem nicio scuză, chiar dacă am jucat un meci marţi în FIBA Europe Cup. Nu putem să ne plângem de oboseală, totul face parte din joc. Trebuie să fim pregătiţi!”, conform u-bt.ro

Confruntarea din BTarena are loc sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 18:30, fiind transmisă, în direct, pe Digisport 4.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!