Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „O să fie un meci foarte disputat”

Patrick Richard: „O să fie un meci foarte disputat”

U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari joacă în această seară, 15 martie, de la ora 19.00 în BTarena, într-un meci restant contând pentru etapa a 19-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Duelul va fi transmis în direct pe Digisport 3, LookSport și YouTube FRB TV.

Înaintea partidei, Patrick Richard a oferit un interviu în exclusivitate pentru baschet.ro, jucătorul lui U-BT Cluj așteptându-se și acum la un meci la fel de intens cum a fost cel din semifinalele Cupei României, în urmă cu o lună:

„O să fie un meci foarte disputat! Nu sunt multe de adăugat pe lângă asta. Un meci greu în fața propriilor suporteri.”

Ardelenii vin după două eșecuri suferite în cadrul săptămânii trecute. Richard n-a căutat scuze pentru pașii greșiți și îndeamnă la revenire, clujenii având înainte serii importante de victorii atât în Europa, cât și pe plan intern:

„O problemă? Nu știu dacă pot scoate în evidență o problemă și nu vreau să caut deloc scuze. Trebuie să revenim pe acel drum care ne-a adus succesul în acest sezon.”

Atenția la detalii, în apărare și în atac poate face diferența, româno-americanul fiind sigur că ilfovenii o să fie motivați Voluntariului, dată fiind și miza partidei:

„În defensivă trebuie să fim mai consistenți, să depunem efort și să fim atenți la fiecare posesie. Ei o să vină motivați pentru a obține o victorie imensă în deplasare, sunt sigur de asta.”

„Nu există cineva care să se creadă mai important decât echipa”

L-am rugat pe Patrick să vorbească puțin despre parcursul echipei până acum, U-BT Cluj fiind surpriza acestui sezon în BCL, iar în campionat a avut 19 victorii la rând:

„Încă de când am început să construim lotul în vara anului trecut, știam că suntem capabili să atingem asemenea performanțe. Fiecare știe ce are de făcut și nu există cineva care să se creadă mai important decât echipa, iar asta a contribuit enorm la parcursul nostru mai ales în BCL.”

Richard cere sprijinul fanilor în acest duel cu ilfovenii, fiind primul meci pe teren propriu pentru ardeleni de când starea de alertă nu s-a prelungit în România:

„Îi rog pe fanii noștri să ne susțină în continuare. Vreau să le mulțumesc celor care au venit alături de noi și în deplasări și îi încurajez să vină și acum la sală. Lupta pentru primul loc în campionat poate produce baschet de calitate!”

*foto: Manases Sándor / championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!