Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Obiectivul nostru este să câștigăm Cupa din nou”

Patrick Richard: „Obiectivul nostru este să câștigăm Cupa din nou”

Ziua de sâmbătă (06.03) aduce în fața iubitorilor de baschet din România un nou episod al rivalității dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu. Cele două formații se întâlnesc de această dată în sferturile de finală ale Cupei României, astfel că miza este și mai mare decât de-obicei.

Iată ce a declarat Patrick Richard la conferința de presă premergătoare Final 8-ului.

Cu siguranță, vor fi niște meciuri dificile. Este Final 8-ul Cupei României și vrem să ne apărăm trofeul cucerit în stagiunea trecută. O întâlnim pe Sibiu în primul joc, știm că va fi o partidă grea. De fiecare dată când jucăm cu ei, este foarte greu. Sperăm să repetăm rezultatul din campionat, să îi învingem și să ne calificăm mai departe. Obiectivul nostru este să câștigăm Cupa din nou. Oricine poate bate pe oricine, indiferent de locul unde se joacă. Prin urmare, nu știu dacă beneficiem de avantajul terenului propriu, mai ales că vom juca fără spectatori, însă e bine că nu trebuie să călătorim. Vom fi pregătiți să jucăm.

Căpitanul lui U-BT a vorbit despre Marquis Wright, noul fundaș al alb-negrilor, și despre modul în care acesta s-a integrat în echipă până în prezent.

Toată lumea se înțelege cu el și el aduce un stil diferit de baschet. E un jucător rapid, tânăr, a evoluat pentru echipe bune așa că tot ce am încercat e să stabilim relațiile dintre noi. Primul lui meci la echipă va fi unul dintre cele mai importante, dar știu că va fi pregătit. Toată lumea are încredere în el așa cum ne încredem în fiecare jucător care va intra pe teren.

De asemenea, Richard a discutat și despre tinerii jucători români ai clujenilor, care vor avea un rol important în Cupa României.

Încă din prima zi le-am zis și le zic în continuare același lucru – ei sunt, probabil, cei mai importanți jucători din echipa noastră. Știu că nu le este frică de acest moment, sunt pregătiți să se ridice la nivelul necesar. Eu încerc să îi ajut să aibă încredere în ei, știu că antrenorul nostru are încredere în ei și credem în ei. Trebuie să nu se gândească la greșeli, ci să aducă energie și să continue să lupte.

 

🎙 Mihai Silvășan și Patrick Richard înaintea turneului Final 8 | Cupa României la Baschet Masculin.

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Thursday, March 4, 2021

Duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu începe la 18:25 și este transmis pe Digisport 4, Look Sport 3 și FRBTV.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!