Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Până acum toți băieții care au venit s-au integrat bine, au experiență”

Patrick Richard: „Până acum toți băieții care au venit s-au integrat bine, au experiență”

U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari se întâlnesc în această seară, 27 septembrie, pentru al doilea an consecutiv în SuperCupa României, fiind vorba despre meciul care deschide oficial sezonul 2022/2023 în baschetul masculin românesc. Formațiile vin din posturi asemănătoare anului precedent, după ce și-au apărat titlul de campioană (Clujul) și trofeul Cupei României (Voluntari).

Patrick Richard a participat la conferința de presă pe care au organizat-o clujenii înaintea debutului oficial în sezonul 2022/2023, româno-americanul spunând pentru început că primul obiectiv îl reprezintă câștigarea SuperCupei:

„Suntem entuziasmați și în sfârșit avem oportunitatea să fim cu tot lotul la antrenamente. Este un nou început, noi obiective pe care vrem să le atingem și bineînțeles primul țel îl reprezintă SuperCupa. Ne dorim să devenim tot mai buni, luăm totul pas cu pas, îi integrăm pe noii jucători și o să fim pregătiți pentru acest sezon.”

Căpitanul lui U-BT este fericit că ardelenii au lotul complet și jucătorii aduși în această vară au reușit să se integreze rapid:

„Până acum toți băieții care au venit s-au integrat bine, au experiență. În sfârșit îl avem și pe Leo, a fost cu noi în Grecia și a jucat în câteva meciuri, am văzut cum ne poate ajuta. Cel mai bun lucru este că suntem în efectiv complet și de aici trebuie să vedem cum o să funcționeze rotația, cum jucăm unii cu ceilalți, dar sunt sigur că o să fim pregătiți.”

Partida din SuperCupa României dintre U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari are loc în această seară (27.09) în Sala Olimpia din Ploiești începând cu ora 19.00 și o să fie transmisă pe Digisport 3, Prima Sport 2, respectiv FRB TV.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!