Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Pentru mine e un sentiment minunat să știu că sunt iubit”

Patrick Richard: „Pentru mine e un sentiment minunat să știu că sunt iubit”

U-BT Cluj-Napoca nu a avut emoții în duelul cu CSM Constanța și a izbutit să se impună cu 100 la 82, rămânând neînvinsă pe plan intern în stagiunea 2023-2024. Această partidă a consemnat și o bornă specială pentru Patrick Richard – căpitanul clujenilor a ajuns la 3000 de puncte marcate pentru alb-negri.

Iată ce a spus liderul „studenților” la finalul jocului:

E un nou meci, o nouă victorie. Nu sunt prea multe de spus. Toată lumea a rămas sănătoasă și, după câteva zile libere, vom începe să ne pregătim de meciul cu Oradea.

Richard a terminat duelul cu 8 puncte, 5 recuperări și 3 intercepții și a ajuns la 3007 puncte înscrise pentru U-BT în 249 de meciuri:

Contează foarte mult. Cum am spus, Clujul e casa departe de casă pentru mine. Evident, nu stau să număr punctele de fiecare dată când joc, însă fanii mă încurajează, iar pentru mine e un sentiment minunat să știu că sunt iubit. Îi simt ca parte din familie. Sper să continui să marchez tot așa.

Întrebat despre încleștarea cu CSM Oradea de săptămâna următoare, care va consemna partida cu numărul 250 pentru el în echipamentul ardelenilor, „Petrică” a răspuns astfel:

Sunt multe lucruri care se întâmplă. Nu știam asta. Astăzi a fost o zi specială: e o lună de când a murit tatăl meu, e ziua unuia din frații lui azi și, pe lângă asta, am ajuns la 3000 de puncte. E o perioadă cu multe emoții dar mă bucur că a trecut și că pot merge mai departe.

La final, Richard a vorbit puțin și despre Emanuel Cățe, care a strâns 26 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și +38 la eficiență:

Ar trebui să ne îmbrățișeze și să ne pupe în vestiar. L-am ajutat mult, l-am găsit liber de fiecare dată. Glumesc, face o treabă excelentă la fel ca toți băieții. Încercăm să jucăm cel mai bun baschet al nostru înainte cu cât ne apropiem de playoff și am evoluat destul de bine.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Felicitări
    Și cât mai multe puncte

    cu 4 săptămâni în urmă (29.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!