Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Sunt mulțumitor că restul colegilor au încredere în mine”

Patrick Richard: „Sunt mulțumitor că restul colegilor au încredere în mine”

Patrick Richard a fost cel mai bun jucător al lui U-BT în victoria obținută pe teren propriu, scor 103-80, în partida a doua din finala Ligii Naționale. Liderul alb-negrilor a adunat 21 de puncte (5/5 la 3 puncte, 2/2 la 2 puncte și 7/7 de la libere), 6 pase decisive și 3 recuperări.

După meci, Richard a ținut să le mulțumească coechipierilor săi pentru încrederea pe care aceștia i-o arată.

Am avut probleme cu aruncările în ultima perioadă, dar nu m-aș opri niciodată din aruncat. Băieții întotdeauna mă încurajează să dau la coș și voi continua să fac asta. Încerc să folosesc oportunitățile care mi se oferă din partea apărării adverse. Ei au făcut câteva greșeli la blocaje și am reușit să înscriu mai mult. Sunt mulțumitor pentru asta și sunt mulțumitor că restul colegilor au încredere în mine.

Căpitanul lui U-Banca Transilvania a analizat confruntarea cu CSM Oradea, remarcând defensiva și agresivitatea echipei sale.

Diferența s-a făcut în defensivă. Ei au început foarte fizic, știam că vor face asta, dar am reușit să răspundem în aceeași manieră. Felicitări lui Grasu, a evoluat foarte bine încă de la început și a setat tonul pentru echipa noastră. Defensiv, am rămas montați timp de 40 de minute și am reușit să și marcăm aruncările. De aceea, am înscris 103 puncte. A fost un efort colectiv total, însă trebuie să continuăm să rămânem concentrați. Am fost agresivi și cred că am făcut o treabă bună în a-i împiedica să recupereze. Am reușit să plecăm pe contraatac și să marcăm câteva puncte ușoare. Sunt mulți factori pentru care am câștigat în maniera asta, însă e doar o victorie. Diferența de puncte nu contează. Avem 2-0, ne-am făcut treaba pe teren propriu, și acum mergem în deplasare.

La finalul declarației oferite paginii de Facebook a clujenilor, Richard a explicat cum reușește el și colegii săi să mențină aceeași intensitate pe întreaga durată a jocului și a vorbit despre importanța fanilor.

Ne dorim cu adevărat să câștigăm campionatul. Am fost concentrați încă din prima zi, a fost un sezon lung și trebuie să rămânem așa. Antrenorii ne mențin pregătiți și, ca lider, cu siguranță îi voi ține montați pe colegi. Fanii știu cât de mult contează pentru mine. Sunt fericit că ceilalți băieți care nu au experimentat până acum această atmosferă, au putut să vadă suporterii în ultimele trei jocuri. Continuați să ne susțineți așa cum ați făcut-o tot sezonul. Mai avem de câștigat o singură dată și va fi greu, dar știm ce ne așteaptă.

U-BT Cluj-Napoca are șansa să câștige campionatul marți, 15 iunie, de la ora 20, în Arena Antonio Alexe.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea StayMe7o77 :

    Multumitor :))
    Poate "recunoscator"

    cu 2 ani în urmă (13.06.2021)
    • Istrate David:

      Feedback
      Așa este, mulțumesc pentru observație. M-a mai corectat cineva în privat, dar era deja distribuit pe facebook și, fiind pe titlu, nu am mai schimbat. Totuși, mă bucur că am învățat cum se folosește corect mulțumit-mulțumitor-recunoscător și data viitoare promit că nu mai greșesc.

      cu 2 ani în urmă (13.06.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!