Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Suntem entuziasmați că ne așteaptă acest meci”

Patrick Richard: „Suntem entuziasmați că ne așteaptă acest meci”

Astăzi, 23 septembrie, de la ora 20:30, U-BT Cluj-Napoca va întâlni KK Igokea Aleksandrovac într-una din semifinalele turneelor de calificare Basketball Champions League găzduite de Botevgrad.

Înainte de plecarea în Bulgaria, Patrick Richard, noul căpitan al clujenilor, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre perioada de pregătire și despre așteptăriile sale de la partidele din cadrul turneul preliminar. 

Suntem entuziasmați că ne așteaptă acest meci. Ne-am pregătit bine în cele cinci meciuri de verificare. Ne-am întors acasă și am continuat antrenamentele. Suntem deja obișnuiți unul cu celălalt și știm că ne așteaptă un adversar dificil. Pe hârtie au jucători valoroși, însă noi ne gândim doar să ajungem în grupele Champions League.

Duelul dintre cele două formații se anunță unul extrem de disputat mai ales dacă luăm în calcul și faptul că atât U-BT, cât și Igokea au hotârăt să nu participe în FIBA Europe Cup în cazul în care nu vor obține calificarea în grupele Basketball Champions League.

Partida eliminatorie dintrei câștigătoarea Cupei României și campioana Bosniei va putea fi urmărită pe canalul de Youtube al Basketball Champions League

foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!