Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard va debuta ca jucător român

Patrick Richard va debuta ca jucător român

Surse apropiate site-ului baschet.ro susțin faptul că Patrick Richard  va debuta ca jucător român cu ocazia turneul de LNBM găzduit de Voluntari. 

Se pare că jucătorul lui U-BT Cluj-Napoca deține toate actele necesare cerute de regulamentul oficial al Federației Române de Baschet pentru a putea fi folosit  în calitate de jucător autohton.

Richard a jucat în toate cele 12 partide ale echipei din Cluj din actuala ediție a LNBM și a adunat medii statistice de 13,3 puncte, 4,9 recuperări, 4,7 pase decisive și 15,9 eficiență. 

Folosirea căpitanului echipei cu statutul de jucător român îi oferă lui Mihai Silvășan ocazia să se folosească de toți cei șase sportivi străini pe care îi are la dispoziție: Karel Guzman, Donatas Tarolis, Andrija Stipanovic, Karlo Zganec, Justin Edwards și Marquis Wright.

U-BT Cluj-Napoca va debuta astăzi, 16 martie, ora 17:00 la Voluntari în returul LNBM cu ocazia partidei cu Athletic Constanța. Partida va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Digi Sport și LookSport. 

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!