Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Vom avea o atmosferă ostilă, dar scopul nostru este să câștigăm”

Patrick Richard: „Vom avea o atmosferă ostilă, dar scopul nostru este să câștigăm”

U-BT Cluj joacă miercuri, 13 aprilie, în Germania în cel de-al doilea meci al seriei cu MHP Riesen Ludwigsburg din sferturile de finală ale Basketball Champions League. În cazul unui succes, ardelenii se califică în Final 4-ul competiție.

Principalul marcator al campioanei României din victoria cu 76 la 73 din BTarena, Patrick Richard a vorbit pentru u-bt.basketball despre ce meci anticipează în Germania și ce trebuie să îmbunătățească formația sa față de primul meci al seriei cu Ludwigsburg:

„Ne așteptăm la un meci greu în Germania, pe terenul lor. Vom avea o atmosferă ostilă, dar scopul nostru este să câștigăm. Ei vor dori la rândul lor să egaleze seria. Noi nu ne gândim la un eventual meci III, vrem să încheiem această fază în Germania. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim față de partida I, cum ar fi recuperările sau mingile pierdute. Trebuie să fim uniți și să continuăm să luptăm, așa cum am făcut-o în tot sezonul. Mulți nu se așteptau să ajungem atât de departe, așa că vom lua fiecare posesie pe rând miercuri seara și vom vedea ce se va întâmpla. Mergem să câștigăm în Germania și suntem încrezători că putem să obținem. Le transmitem fanilor mulțumiri și sperăm că vor continua să ne susțină. Știu că unii dintre ei vor face și deplasarea în Germania, lucru care m-a impresionat.”

Richard a terminat cu 14 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive jocul de la Cluj-Napoca, având cel mai mare indice al eficienței din tabăra echipei lui Mihai Silvășan. Româno-americanul a contribuit atunci cu 3/4 de la distanță, doar Bircevic mai având trei încercări bune din spatele arcului de cerc pentru U-BT.

MHP Riesen Ludwigsburg și U-BT Cluj se întâlnesc miercuri, 13 aprilie, de la ora 21.00, partida urmând să fie transmisă în exclusivitate pe LookSport 3.

*foto: Emi Turbuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!