Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Vom încerca din răsputeri să ne apărăm titlul”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.04.2023

Patrick Richard: „Vom încerca din răsputeri să ne apărăm titlul”

U-BT Cluj debutează în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin cu o confruntare împotriva celor de la SCM U Craiova. Disputa are loc miercuri, 12 aprilie, în BTarena, de la ora 19:00.

Patrick Richard a fost prezent la conferința de presă premergătoare acestui joc. Iată ce a avut baschetbalistul naturalizat de declarat cu privire la acest duel:

„Este momentul pentru ultima parte a sezonului. Trebuie să fim pregătiți. Întâi jucăm cu Craiova și ne concentrăm doar la jucătorii lor. Vom încerca din răsputeri să ne apărăm titlul, știm că nu va fi ușor, însă suntem gata de luptă. Atunci când Giordan Watson s-a accidentat, probabil mulți îi vedeau pe craioveni ieșiți din orice calcul. Ei bine, nu a fost așa, demonstrând că sunt o echipă puternică. Au un antrenor bun, pe care l-am mai întâlnit de-a lungul carierei mele. Sunt convins că vor veni să câștige aici, dar totul se rezumă la abordarea noastră. În Play-Off nu poti să subestimezi pe nimeni și nu contează că i-am învins anterior pe craioveni. Ne concentrăm pe primul meci acum. Cu siguranță nu e simplu să fiu căpitanul unei astfel de echipe, dar antrenorul are mare încredere în mine. Încearcă să ne motiveze pe fiecare în parte. Apoi, rolul meu este să îi continui munca. Am avut un sezon greu până acum, reușind să punem mâna pe SuperCupa României și pe Cupa României. Acum ne axăm pe titlul de campioni și în fiecare sezon e la fel, aceleași obiective. Nu e ușor să câștigi nicăieri în lume. Din fericire, noi avem un grup puternic, cu baschetbaliști experimentați. Știm că nu putem să ne culcăm pe o ureche și trebuie să tragem tare de fiecare dată.”, a spus Richard conform u-bt.basketball.

Meciul dintre U-BT Cluj și SCM U Craiova poate fi urmărit miercuri, 12 aprilie, de la ora 19:00, în exclusivitate pe canalul de YouTube FRB TV.

*foto: u-bt.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Dacă e marți, e Belgia
    Suna titlul unui film de la începutul anilor 70.
    Dacă e miercuri ce o fi ?
    Citat din articol " Meciul dintre U-BT Cluj și SCM U Craiova poate fi urmărit miercuri, 13 aprilie, de la ora 19:00."
    Să fie 13 cu ghinion ? Sau 12 cum scrie în calendar ? :)

    cu 1 an în urmă (12.04.2023)
    • Istrate David:

      Marți, miercuri, 12, 13
      Chiar dacă are bacul în câteva săptămâni, Flaviu continuă să își facă timp să scrie articole și, da, pe unele le scrie noaptea. Probabil că nu a văzut că trecuse de miezul nopții și automat a adăugat +1 la ziua de 12.

      Dar noroc cu asemenea cititori atenți că nu rămâne nicio greșeală neobservată.

      cu 1 an în urmă (12.04.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      De fapt
      am vrut să aduc în atenție un film de colecție. O comedie ușurică, un fel de Teambuiding al anilor 60-70 ! Știu, ăsta e site despre baschet 🏀 :) Sorry

      cu 1 an în urmă (12.04.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!