Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Vrem să corectăm din greșelile partidei retur și să câștigăm”

Patrick Richard: „Vrem să corectăm din greșelile partidei retur și să câștigăm”

U-BT Cluj-Napoca are un meci decisiv în față, ardelenii putând scrie o nouă pagină de istorie. Alb-negrii se duelează marți seara, 19 aprilie, cu MHP Riesen Ludwigsburg în jocul care o să decidă ultima formație calificată în Final Four-ul Basketball Champions League.

Prezent la conferința de presă premergătoare partidei cu nemții, Patrick Richard se așteaptă la un meci foarte dificil, dar spune că echipa își dorește să corecteze greșelile din Germania și să se califice în Final Four:

„Va fi un meci foarte dificil, împotriva unei echipe bune. Avem avantajul terenului propriu și suntem entuziasmați să jucăm în fața fanilor noștri. Vrem să corectăm din greșelile partidei retur și să câștigăm.”

Întrebat dacă este decisivul un factor de presiune în plus sau este o plăcere acest meci, căpitanul lui U-BT a răspuns astfel:

„Cred că ai doilea cuvânt pe care l-ai menționat: plăcere. Cred că nimeni nu s-a așteptat să fim în situația asta. În continuu le-am arătat oamenilor contrariul, că suntem capabili să ajungem departe. E extraordinar pentru club, pentru țară să adunăm atât de multă lume alături de noi în sală. Trăim momentul, dar doar asta nu ne va ajuta să câștigăm meciul. Suntem multe lucruri pe care trebuie să le facem și avem un plan de joc pe care trebuie să-l respectăm ca să putem câștiga împotriva lui Ludwigsburg, care este un adversar foarte puternic.”

Meciul din BTarena se va juca cu casa închisă și va avea loc marți (19.04) la ora 19.00, urmând să fie transmis în exclusivitate pe Prima Sport 1 (fostul LookSport).

*foto: Manases Sándor / championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!