Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix, examen dificil acasă cu CSU Atlassib Sibiu

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
06.11.2015

Sala Polivalentă Dunărea din Galați va găzdui sâmbătă, de la ora 19.00 partida Phoenix – CSU Atlassib Sibiu, care contează pentru cea de-a VII-a etapă a Ligii Naționale. O confruntare care se anunță interesantă între două formații aflate pe val.

Echipa gălățeană antrenată de Florin Nini și Bogdan Bălănică s-a acomodat cu primul eșalon și a reușit o serie de trei victorii consecutive cu: BC Timișoara, Dinamo, pe teren propriu și cu Gaz Metan Mediaș, runda precedentă în deplasare.

La rândul ei formația sibiană a câștigat ultimele două jocuri pe care le-a disputat cu: BCM U Pitești, în deplasare și cu Energia Tg. Jiu, pe teren propriu. Cele două adversare sunt vecine de clasament: CSU ocupă locul V, Phoenix este pe VI, ambele cu 9 puncte.

Se anunță un duel la vârf al celor mai eficienți jucători din cele două loturi: Yaroslav Lemyk și Kevin Hardy. Va fi primul duel direct dintre cele două echipe. P

artida va fi condusă de arbitrii: Alexandru Olaru, Alin Mircea Faur și Istvan Bertalan. Comisar FRB a fost desemnat Constantin Ioan.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Vreau sa cred ca vom cistiga,ultimile evolutii si cresterea de forma,ne da dreptul sa credm acest lucru.Cred ca avem parte de un campionat extrem de echilibrat.Dati-ne ocazia ca la umatorul meci, cel cu Craiova sa umplem sala.VREM VICTORIA !! Hai CSU!!

    cu 8 ani în urmă (06.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!