Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix Galați a amânat și meciul cu CSU Sibiu

Ana-Maria Matusoiu

Ana-Maria Matusoiu
13.10.2016

Partida dintre CS Phoenix Galați și BC CSU Sibiu, programată să se desfășoare sâmbătă, 15 octombrie, a fost amânată. Este a doua etapă la rând în care echipa gălățeană nu joacă, săptămâna trecută cerând amânarea partidei cu BCM Baia Mare. 

Phoenix Galați a cerut amânarea celor două partide deoarece pivotul Cătălin Vlaicu participă la campionatul mondial de baschet 3x3. 

Meciul dintre CS Phoenix Galați și BC CSU Sibiu a fost reprogramat pentru data de 16 noiembrie. 

BC CSU Sibiu a disputat trei partide până acum în campionat și ocupă locul doi în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 5 puncte obținute în urma a doua victorii și o înfrângere. De partea cealaltă, Phoenix Galați are la activ o victorie și o înfrângere.  

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu sibman :

    ??
    Este de-a dreptul ridicol sa ,,ceri scutire" 2 meciuri pentru ca iti lipseste un jucator, mai ales pentru un meci cu o nou promovata. Asa si Oradea trebuia sa-si amane meciul de la Sibiu pentru ca ii lipseau doi jucatori esentiali.

    cu 7 ani în urmă (14.10.2016)
    • tzontzolino:

      re
      cica au mai multi accidentati defapt ( ma refer romani). Si pana la urma daca Oradea a fost fraiera si nu a cerut amanare-poate castiga meciul cu Sibiu. Si mie mi se pare aiurea sa ceri amanarea...probabil baietii de la Galati sunt mai firavi. Fetele ca au facut ieri accident nu au cerut amanare :D

      cu 7 ani în urmă (14.10.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!