Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix primește vizita celor de la BC CSU Sibiu

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
15.11.2016

Sala Polivalentă Dunărea din Galați va găzdui miercuri, de la ora 17:30, confruntarea dintre Phoenix și BC CSU Sibiu. Partida constituie o restanță din etapa a 4-a a LNBM, fiind amânată la cererea echipei gălățene care nu l-a putut folosi la data respectivă pe Cătălin Vlaicu, aflat cu naționala României la Mondialele 3x3 din China.

Echipa pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică a pierdut ultimul joc disputat în deplasare cu BC SCM Timișoara, scor 76-93, dar între timp și-a completat lotul cu americanul Drew Brandon, care va debuta cu acest prilej. De partea cealaltă, formația sibiană vine în orașul de la Dunăre pe val după ce s-a impus în weekend la Târgu Mureș, scor: 74-68 cu BC Mureș.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de două ori, formația condusă de Dan Fleșeriu impunându-se de fiecare dată: 78-64 la Galați și 85-80 la Sibiu. Situația din clasament a celor două combatante: Phoenix – locul 11 cu șase puncte (5 jocuri) respectiv BC CSU Sibiu – locul 5 cu 11 puncte (7 jocuri).

Partida va fi condusă de Bogdan Podar, Dragoș Nicolae, Șerban Rașoga iar comisar FRB a fost desemnat Mircea Martiș și va fi transmisă pe canalul Digisport.

*Foto: Ana Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!