Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix se duelează cu CSM CSU Oradea

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
03.02.2016

Echipa gălățeană va reveni în fața propriilor suporteri unde va întâlni pe CSM CSU Oradea, echipă ce se poziționează pe treapta a treia a podiumului Ligii Naționale. Băieții lui Florin Nini au pierdut nemeritat la Sibiu în overtime, scor 80-85 și vor să-și refacă moralul cu încă o victorie. În tur, CSM Oradea s-a impus cu 85-78 în singurul duel dintre cele două formații.

Statisticile celor două echipe anunță o partidă echilibrată. Phoenix stă mai bine ca procentaje la aruncările de 3 puncte, 33,7% față de 33,6%, la aruncările de la linia de fault 71,1% la 69,8% și pase decisive 18,9 la 16,4. Echipa orădeană deține supremația la aruncările de 2 puncte: 52, 2% față de 48, 7% și recuperări cu 37,2 la 30,7. Principalii marcatori din cele două tabere sunt: Lemyk, cu o medie de 16,4 puncte pe meci respectiv Markovic, cu 13,4 iar cei mai eficienți sunt Lemyk, 14,9 unități și Barnette, cu 15,8 unități.

Partida va fi arbitrată de: Mircea Șerban, Cosmin Prișcă și Alexandru Ivan, iar comisar FRB a fost desemnat Anton Cuțov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!