Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix U a transferat a cincea americancă

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
06.11.2014

Suporterii echipei feminine din oraşul de la Dunăre au avut miercuri seara parte şi de o surpriză plăcută, chiar dacă echipa lor favorită Phoenix U a fost surclasată de campioana CSM Târgovişte, scor 48-81.

Cu câteva ore înaintea startului partidei, conducerea administrativă a reuşit să parafeze două transferuri: americanca Tertrina Sakelle Daniels, 30 ani, 170 cm şi Adelina Ştefan, 23 ani, 184 cm.

„Sunt două jucătoare pe care le-am considerat utile pentru noi. Daniels este o jucătoare cu mare experienţă, a mai evoluat în Europa în Germania şi Lituania, un conducător de joc care alături de Gabi Cursaru, să ne aducă un plus de viteză şi de tehnică la coordonare. Ştefan a avut ceva probleme la Timişoara, ne-a contactat, ne-am dorit-o şi am adus-o să ne ajute, şi să o suplinească pe Andra Ionescu, care nu este refăcută complet după operaţia complicată suferită în luna mai. Sunt sigur că echipa va arăta mult mai bine acum”, a concluzionat pentru TotalBaschet, managerul general de la Phoenix U Galaţi, Florin Nini.

*Foto: Florin Ady Image

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!