Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Piteștiul a învins Sibiul la un singur punct diferență

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.03.2015

BCM U Pitești a câștigat cu greu meciul de pe teren propriu cu CSU Atlassib Sibiu, scor final 75-74 (15-16, 21-20, 18-13, 21-25). Meciul a contat pentru penultima rundă din sezonul regulat al LNBM. 

J. Ross cu 20 de puncte, M. Kovac cu 15, I. Fraseniuc cu 15 și S. Milosevic cu 13 puncte și 20 de recuperări, au fost principalii evidențiați din lotul echipei câștigătoare. În tot acest timp, din trupa sibiană, C. Lee a terminat cu 19 puncte și 16 recuperări, fiind urmat de M. Ceskovic cu 13 și L. Hurd cu 11. 

Argeșenii au ajuns acum la un bilanț de 13 victorii și 10 înfrângeri, în timp ce sibienii au 9 meciuri câștigate și 14 pierdute. 

Vom reveni cu cronica meciului din Trivale!


După 20 de minute scurse din jocul dintre BCM U Pitești și CSU Atlassib Sibiu, cele două formații se află la egalitate, scor 36-36 (15-16, 21-20). 

M. Kovac cu 11 puncte și J. Ross cu 10 au fost cei mai buni jucători ai gazdelor în prima jumătate de joc, în timp ce de la sibieni s-au evidențiat O. Popa Calotă cu 9 puncte, respectiv C. Lee cu 7 puncte și 6 recuperări. 

Meciul contează pentru penultima etapă din sezonul regulat al LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!