Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Playoff 2012. Fără nicio surpriză. Calcul confirmat: Finală Timișoara - Ploiești

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.05.2012

BC Timișoara a avansat în finala Diviziei A la baschet masculin pentru a 2-a oară în ultimii patru ani. Formația de pe Bega a dispus de CSM București (scor general 3-2), respectiv de U Mobitelco Cluj-Napoca (3-0) pentru a bifa calificarea în finala campionatului.

În ultimul act îi va sta în cale CSU Asesoft Ploiești, echipă pe care a izbutit să o evite în primele două faze ale playoff-ului datorită eșecului suferit la Târgu-Mureș în ultima etapă din sezonul regulat. BC Timișoara a pierdut atunci prima poziție în clasament și a terminat pe locul al 2-lea.

La momentul respectiv echipa din Timișoara părea avantajată de acest rezultat. Indiferent ce s-ar fi întâmplat în continuare alb-violeții erau beneficiari ai avantajului terenului propriu în primele două tururi ale playoff-ului. De asemenea, în condițiile unei probabile calificări a celor de la CSU Asesoft Ploiești în finală, formația pregătită de către Predrag Badnjarevic ar fi beneficiat și în seria decisivă de mai multe jocuri în propriul fief. Coincidență sau nu, exact asta s-a întâmplat. Timișoara a pătruns în finală și este beneficiara indirectă a eliminării lui Gaz Metan Mediaș pentru a avea avantajul terenului propriu pentru a 3-a oară consecutiv în actuala ediție a playoff-ului.

Astfel, se confirmă calculul prezentat de către TotalBaschet în seara ultimei etape din sezonul regulat al Diviziei A. Nicio serie nu s-a încheiat cu vreo surpriză. Calculele hârtiei au fost confirmate, iar finala, îndelung preconizată, se va desfășura între formațiile din Timișoara și Ploiești.

Citiți mai jos materialul prezentat pe data de 4 aprilie anul curent referitor la culoarul Timișoarei în playoff-ul actualei ediții de campionat:

Laurii de partea Mediașului. Culoarul de partea Timișoarei

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!