Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Playoff 2012. Kyndall Dykes aproape de triple-double

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.04.2012

Foto: Andor Marton

Kyndall Dykes a fost principalul marcator al partidei pe care U Mobitelco Cluj-Napoca a câștigat-o la Târgu-Mureș, scor 87-82, la capătul unei reprize suplimentare. Datorită acestui rezultat campioana se califică în semifinalele Diviziei A - ediția 2011/12.

În 44 minute de joc, Dykes a avut 12/18 la aruncările de două puncte, 1/3 la cele din afara semicercului, respectiv 2/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 29. El a adăugat 9 recuperări, 7 pase decisive, 4 intercepții și un capac cu trei posesii pierdute pentru un coeficient de 38 la eficiență.

Dykes a avut trei meciuri în care nu și-a atins mediile stagionale la puncte și eficiență, însă a compensat în acest meci. El a stabilit recorduri personale în playoff la puncte, coșuri din acțiune, recuperări și eficiență.

2 comentarii la aceasta stire:
  • anti :

    sunte-ti lesinati
    cica triple double,cand el nu a facut nici double double:))))).ce titluri penibile.hahahaha

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @anti
    Ai facut liceul la nocturna? Ca la seral te invata ca ,,sunteti'' se scrie intr-un singur cuvant...Sa-ti pui GPL la Mobra...

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!