Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Power Rankings - U-BT Cluj, a 8-a favorită la cucerirea trofeului FIBA Europe Cup

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.01.2018

La jumătatea drumului din grupele principale ale FIBA Europe Cup, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, campioana României en-titre, este cotată de către organizatori cu șansa a 8-a la câștigarea trofeului. 

Înaintea meciului de săptămâna trecută cu ciprioții de la Keravnos, formația ardeleană era pe locul 10 în Power Rankings FIBA Europe Cup 2017-2018, însă victoria din Cipru i-a urcat pe aceștia 2 locuri, făcând schimb direct cu maghiarii de la Szolnoki Olaj. 

De asemenea, adversara directă din etapa cu numărul 4 care se va juca în această săptămână, Donar Groningen, a coborât de pe locul 2 pe locul 5 în urma înfrângerii surprinzătoare din etapa precedentă cu Belfius Mons-Hainaut. 

Principala favorită, pe bună dreptate de altfel, este echipa franceză ESSM Le Portel, echipă care pe parcursul întregului sezon a înregistrat doar un eșec, fără înfrângere până acum în faza grupelor principale. Pe locul 2 sunt cei de la Bakhen Bears, urmați de Istanbul BBSK, fosta adversară a Clujului din prima fază a competiției, respectiv de Demir Insaat, echipa lui Vlad Moldoveanu. 

Până la finalul fazei grupelor din actuala ediție a FIBA Europe Cup mai sunt de disputat 3 etape. Se vor califica primele 2 clasate din fiecare din cele 4 grupe la care se vor alătura și 8 formații venite din Basketball Champions League. 

*Foto: Facebook FIBA Europe Cup

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!