Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Precizare Final Four legată de intrarea în Arena de Baschet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.02.2012

La finalul partidei dintre BC PH Miercurea Ciuc şi "U" Mobitelco Cluj-Napoca comentatorul postului DigiSport, Ştefan Lecca, a anunţat faptul că la jocurile din Final Four, ce se vor disputa vineri şi sâmbătă la Arena de Baschet, se va intra doar pe bază de invitaţie.

Total Baschet a luat legătura cu Liviu Puicu care a infirmat aceste informaţii adăugând faptul că la Final Four se va intra şi fără invitaţii. Cel mai probabil o tribună va fi destinată publicului.

Trimişii speciali ai site-ului nostru vor ajunge vineri, în jurul orei 14:00 la Arena de Baschet şi vă vor ţine la curent cu ultimele noutăţi. 

9 comentarii la aceasta stire:
  • doarbaschet :

    boicot
    Acest eveniment ar trebui boicotat de toti iubitorii baschetului din capitala si din tara. Nesimtitii care au organizat aceasta mascarada,impreuna cu individa care "pastoreste" un domeniu din ce in ce mai iubit in Romania , ar trebui tratati cu aceeasi batjocura cu care ei au tratat o competitie de anvergura. Inca o data am dovedit ca suntem un popor de idioti,care accepta umilinta fara sa cracneasca. Au iesit cativa in strada , cand trebuiau sa iasa milioane si sa dea de pamant cu toti cei care incearca sa ne "ingroape" identitatea mai rau decat a facut zapada cu casele bietilor oameni din sudul tarii. Stiu ca vreti sa aveti rating,asa cum vrea si PRO TV sau DIGI SPORT cand il transmit in direct pe Gigi din doua in doua ore,sau mai des, dar inca nu v-ati dat seama de caracterul acestui Puicu? Cred ca si TOTALBASCHET trebuia sa aiba alta atitudine, relativ la acest eveniment. Decat sa transmiteti "masiv" , mai bine nu transmiteti nimic . Daca Tocala si Puicu vor anonimat , oferiti-le anonimat.

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • alice :

    nimic nou
    @doarbaschet, iar incepi cu sfaturile pretioase? de ce nu iesi tu miine cu o pancarta cu 'boicot' in fata Arenei de baschet si sa le-o zici tu in fata? ca sa nu mai ai grija rating-ului...

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • doarbaschet :

    dar tu?
    Dar tu, ce crezi ca ar trebui facut?

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Cupă de debara
    Nu-s un iniţiat în materie de federaţie . Nu cred că se urmăreşte ceva . Aş zice că această cupă de debara este o probă de maximă idioţenie a guvernului baschetului românesc .

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • tocanitza :

    ALICE...!!!
    ESTI CUMVA PRETIOASA SOTIOARA A MIZERIEI DE LIVIU PUICU DE AI SARIT ASA ARSA??? SAU DOAR UN MIC PROCENT DIN FURACIUNILE FACUTE DE PUICU SI BRANISTEANU DIN BANII BUCURESTENILOR??? SAU VARIANTA A TREIA: CHIAR SA FI TU PUICULE??? CA STIM CA AI INCLINATII FEMININE DE MIC COPIL....! ARE DREPTATE "DOARBASCHET"...! SA II TINEM IN ANONIMAT,CA TOT NOI I-AM FACUT VEDETE PE HANDICAPATII ASTIA!VB LUMEA PE HOLURILE PRIMARIEI BUCURESTI CA LA PUSCARIE CAT DE CURAND AJUNG CU TOTII...SA DEA DUMNEZEU!!!

    cu 12 ani în urmă (17.02.2012) Raspunde
  • alice :

    mai, anonimilor!
    Nu va opreste nimeni din anonimat, dar nu sinteti voi in masura sa spuneti altora ce au de facut! Nu vi s-a cerut opinii despre ce sa facem sau nu!

    Sint de acord ca sala e una improprie, dar, asa e la federatie - nu e primul eveniment 'organizat' fara cap si, cred, nici ultimul... si acum ce ati vrea sa facem? sa nu ne ducem la meci sau sa inchidem televizorul, sa nu se mai scrie pe site?!? Ia vedeti-va voi de treaba si nu mai dati sfaturi, mai bine ati da exemplu!

    Iar tu, asta care scrie cu 'caps' - n-ai nici simtul ridicolului, dar atunci bun-simt, de unde? Nu stiu despre cine vorbesti si ce au facut aia, dar, daca esti asa de curios cine sint, hai miine la sala, te astept la intrare cu o invitatie pe care sta scris numele tau - sa vad daca te tine curajul pina acolo!

    cu 12 ani în urmă (17.02.2012) Raspunde
  • petrache :

    @doarbaschet
    Arena de baschet e nepotrivită, adevărat. Asta nu te îndreptăţeşte să arunci cu lături în jur. Dacă nu mai suporţi şi nu te mai suporţi, ia măsuri, spânzură-te, emigrează, fă ceva. Toţi complexaţii care se lamentează toată ziua pe toate canalele au pretenţia ca cineva să facă ceva. Ia ciocu' mic şi puneţi mâna pe lopeţi..............

    cu 12 ani în urmă (17.02.2012) Raspunde
  • doarbaschet :

    motive
    Eu spre deosebire de voi,am si argumente si motive pentru a scrie ce scriu.Probabil , ca mine sunt sute de iubitori de baschet care ar fi vrut sa vada meciurile si nu vor putea datorita unor interese meschine. Singurul vostru motiv pentru care ii aparati pe acesti oameni,nu este acela ca ar merita sa fie aparati ci ,probabil, fiindca sunteti prieteni cu acestia. Daca as fi mai tanar cu 15 ani,probabil ca m-as gandi sa emigrez,dar acum, cand fiul meu se pregateste de facultate,este mai greu. Astept sa plece el si apoi mai vedem. Nu cred ca ai vreun motiv sa ma jignesti.Nu ma cunosti, nu te cunosc. Daca i-am facut nesimtiti pe cei care au organizat competitia,este pentru ca au meritat-o cu prisosinta. "lice" probabil faci parte din cei care posteaza zeci de mesaje de lauda pentru mai marii zilei,de pe acelasi IP. Ai stilul lor,adica nu ai nimic de scris referitor la articole, ci numai la cei care scriu despre ele. Nu m-as mira daca ai avea si un alt user name pe aici.

    cu 12 ani în urmă (17.02.2012) Raspunde
  • forsberg :

    Asa-i romanu'
    Ideea e ca pe BANII BUCURESTENILOR,ca doar nu a venit Puicu de acasa cu suma necesara organizarii final four-lui,ar trebui fie sa puna bilete fie intrare libera in nici un caz intrare 90% pe baza de invitatii .@alice&petrache-pt o invitatie unii... unde majoritatea oamenilor scuipa.

    cu 12 ani în urmă (17.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!