Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Am găsit energie pe final şi am avut şi puţin noroc"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.04.2012

foto: fortaviola.ro

BC Timişoara a deschis aşa cum îşi dorea seria din semifinala cu U Mobitelco, cu o victorie! Antrenorul bănăţenilor a vorbit la final despre jocul de sâmbătă seara, la finalul căruia alb-violeţii s-au impus cu 81-78. Predrag Badnjarevic admite că a fost un duel foarte dificil şi că la fel de bine putea să câştige şi campioana.

Un meci foarte foarte greu. Sunt sigur că a fost frumos să îl priveşti, dar pentru mine a fost un maraton. A fost dificil pe final, mai ales fără Zlatko. Am găsit în cele din urmă energie şi cu puţin noroc am reuşit să câştigăm. Am început meciul prea moale. Ne-am gândit la miza jocului şi să nu facem faulturi, iar o echipă bună aşa cum e Clujul te omoară. Apoi am cerut time-out, am vorbit şi ne-am dat drumul la joc. Am condus şi noi, dar şi ei au avut ocazia să învingă. Vreau să le mulţumesc şi fanilor care ne-au ajutat foarte mult şi sper să vină şi mâine în număr la fel de mare!

Întrebat dacă elevii săi mai au energie să joace la fel şi duminică, Badnjarevic a declarat că acum deja e nevoie de ceva în plus pentru ca jucătorii să facă faţă: adrenalina jocului!

Sper ca jucătorii să se odihnească până mâine. Energie multă nu e, vorbim acum de adrenalină şi sper ca băieţii să aibă destulă mâine şi să câştigăm. Nu va fi deloc uşor, dar vom da tot ce avem mai bun.

Al doilea meci va avea loc duminică, tot de la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!