Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Trebuie să ne ajustăm jocul pentru o partidă cu Clujul"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
27.04.2012

foto: fortaviola.ro

Antrenorul Predrag Badnjarevic a vorbit despre seria pe care echipa sa, BC Timişoara o va susţine în compania campioanei U Mobitelco. Tehnicianul sârb se aşteaptă la o serie extrem de dificilă şi de echilibrată. Badnjarevic a scos în evidenţă principalele atuuri ale campioanei.

Clujul e o echipă mai puternică decât CSM Bucureşti. Cel mai mare avantaj al lor e că formează un grup de mai mulţi ani, au acelaşi antrenor de câteva sezoane, ceea ce e foarte important. Ştim că avem o sarcină dificilă şi în plus, am pierdut câteva zile fără să ştim exact situaţia noastră, ceea ce nu e normal. Trebuie să ne ajustăm jocul pentru o partidă cu Clujul. 

Tehnicianul sârb crede că Dykes şi Krstanovic sunt armele principale ale Clujului.

Sunt printre cei mai buni jucători din campionat, dar mai e Silvăşan, care a revenit, Lawrence care e în formă bună sau Mijovic. Trebuie să ajustăm stilul nostru de joc la ceea ce joacă ei.

Badnjarevic nu poate spune dacă seria se poate încheia mai devreme de 5 meciuri.

Nimeni nu poate şti. Ambele echipe vor încerca să câştige fiecare meci.

La final, pentru prima oară în acest sezon, antrenorul timişorenilor a făcut apel la fanii echipei alb-violete să susţină puternic echipa.

Va fi foarte dificil fără ei. Avem mare nevoie de sprijinul lor. Va fi mai uşor cu ei alături.

Primele două jocuri ale seriei dintre BC Timişoara şi U Mobitelco Cluj vor avea loc sâmbătă şi duminică, de fiecare dată de la ora 20:00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • dorutim :

    Contati pe noi!
    TI-MI-SOA-RA! TI-MI-SOA-RA! TI-MI-SOAAA-RA!

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde
  • horace :

    succes
    predrag,avem incredere ca vei aseza echipa in teren in asa fel incat sa jucam finala! Succes

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!