Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2013. Amical Știința București - BCM U Pitești

Costin Marinescu

Costin Marinescu
25.09.2013

CSU Știința București și BCM U Pitești se vor întâlni într-un meci amical. Partida va avea loc joi, 26 septembrie, de la ora 19, în Arena de Baschet.

BCM U Pitești stă în optimile de finală ale Cupei României și profită de zilele libere pentru a pregăti noul sezon al LNBM. Argeșenii au disputat 9 partide amicale în Presezonul 2013 și are un bilanț de 2 victorii și 7 înfrângeri, în condițiile în care adversari le-au fost echipe precum CSU ploiești (de 2 ori), SCM U Craiova, U Mobitelco, CSU Atlassib Sibiu și Gaz Metan Mediaș.

CSU Știința București se află în fața debutului în cel de-al doilea său sezon în Liga 1 masculin. La prima participare în competiție, bucureștenii au terminat pe locul 3, în spatele CSA Steaua București și Concordia Chiajna, echipe ce au promovat în LNBM. Știința a mai disputat un amical pe 20 septembrie contra Energia Rovinari, meci câștigat de gorjeni cu 116 - 51.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!